1 / 5

“Bancile si companiile multinationale au reprezentat primii nostri clienti”

Magazinul "Wagner - arte frumoase si povesti" s-a lansat in anul 2006, reprezentand o afacere de familie intre doua surori: Ana Wagner, artist plastic, si Irina Wagner, economist. Afacerea cu obiecte din portelan pictate manual a fost initiata insa cu cativa ani inainte, atunci cand Ana Wagner a inceput colaborarea cu diverse magazine de design interior precum si participarea la diverse festivaluri.

“Initial, eu lucram in domeniul bancar unde am incercat sa promovez produsele create de Ana Wagner, sora mea. Asadar, bancile si companiile au reprezentat primii nostri clienti”, isi aminteste Irina Wagner (foto).

In 2006 au considerat ca este momentul sa deschida propriul magazin, un concept store in cadrul caruia sunt promovati si alti artisti plastici, toate creatiile acestora completand conceptul central al colectiilor de portelanuri unicat, pictate manual.

Au inceput prin organizarea unei expozitii la Libraria Carturesti, un moment importanta pentru lansarea brand-ului. Feedback-ul bun pe care la-au primit, vanzand toate obiectele expuse, le-a conferit incredere pentru a continua.

“La inceput era mai dificil dar, am fost ajutate extrem de mult de prietenii care ne-au devenit atat clienti cat si furnizori. La scurt timp am inceput sa ne asociem numele cu brand-uri si evenimente precum Festivalul Enescu, Viena Fest sau evenimente organizate la resedintele unor ambasadori”, adauga Irina Wagner.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri