1 / 6

Trabucurile: Pasiune inedita pentru romani

Trabucurile cubaneze de cea mai buna calitate, destinate cunoascatorilor, reprezinta o pasiune noua in randul romanilor, in timp ce tari precum Spania sau Franta au o deja o traditie de mai bine de un secol in domeniu, profitand de cerere pentru a dezvolta afaceri de succes.

"Comparativ cu partea vestica a Europei, piata nu este inca foarte bine exploatata. In plus, trebuie adaugat ca segmentul romanesc al retailului de tutun de lux, destinat fumatorilor pasionati, este acum neconturat, aproape inexistent", declara Daniela Anghel, business partner eBUTIKS dotro, companie prin intermediul careia clientii pot comanda trabucuri online pe www.trabucshop.ro.

In acelasi timp, desi reprezinta o piata de nisa, foarte multi romani incep sa aprecieze tot mai mult calitatea, iar cererea de trabucuri urmeaza un trend ascendent.

"La nivelul companiei, in 2008 vanzarile au crescut cu 37% fata de anul 2007. Aceasta crestere poate fi explicata si prin extinderea acoperirii teritoriale, ceea ce faciliteaza accesul direct al celor interesati de acest tip de produse”, declara reprezentantii conducerii retelei de magazine El Unico, parte a grupului Top Brands.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri