Forma ergonomica si functionalitate

Forma ergonomica si functionalitate“Spre deosebire de alte gameboard-uri ce se axeaza in principal pe programare, gameboard-ul G13 incorporeaza principiile design-ului nostru premiat, Comfort Wave. Astfel, fie ca joci World of Warcraft sau mergi la urmatoarea petrecere LAN, gameboard-ul G13 iti ofera un avantaj considerabil fata de cei care trebuie sa se straduiasca dublu, dispunand de mai putine optiuni”, a precizat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania.

Cu forma sa ergonomica si functionalitatea ce imping limitele, gameboard-ul Logitech G13 iti ofera echipamentul perfect, completand tastaura Logitech G15 si alte produse din Seria G.

Dotari

DotariDesign-ul conturat iconic completeaza forma naturala a mainii si a degetelor, in timp ce tastele concave fac mult mai usoara localizarea tastelor prin apasare. Cu cele trei moduri de joc, 25 de taste programabile si un stick analog programabil, gameboard-ul G13 ofera pana la 87 modalitati de control al jocului (instalarea software-ului este necesara).

De asemenea, puteti seta butoane de profil personalizabile pentru fiecare dintre titlurile tale preferate. De asemenea, poti crea macro-uri din mers fara a fi nevoit sa pui pauza jocului.

Iar pentru un alt avantaj tactic, LCD-ul de 160 x 43 pixeli afiseaza statusuri de joc, informatii despre sistem si mesaje venite de la alti jucatori.

Pret si disponibilitate

Pret si disponibilitateCu ajutorul gameboard-ului G13, veti avea parte de taste illuminate ce ajuta localizarea rapida a tastei corecte in conditii de iluminare scazuta. Puteti selecta din sute de culori de iluminare disponibile, astfel incat gameboard-ul tau sa arate exact cum iti doresti.

O solutie la indemana pentru gamerul ce utilizeaza laptopul, gameboardul G13 include memorie integrata, permitandu-i sa programeze pana la cinci profile ready-to-play. G13 ofera, de asemena, setari pre-configurate pentru multe jocuri populare, incluzand World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, Call of Duty 4: Modern Warfare si multe altele.

Gameboard-ul avansat Logitech G13 este disponibil la un pret recomandat de 79,99 Euro.