Investitie de 6 mil. euro

Investitie de 6 mil. euroCocor Spa, situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul Hotelului Cocor este un destination spa si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, investitia fiind de aproximativ 6 milioane euro.

Mai mult, Cocor Spa a devenit membru International Spa Association in februarie 2009, fiind singurul spa din Romania afiliat la aceasta organizatie. ISPA este lider in promovarea conceptului de wellness care are drept scop certificarea si mentinerea calitatii in industria spa. Apartenenta la aceasta organizatie reprezinta garantia serviciilor de inalta clasa.

Furnizori

FurnizoriCocor Spa a colaborat cu diferiti furnizori din strainatate pentru a achizitiona echipamente de ultima generatie.

Astfel, echipamentele medicale sunt furnizate de compania Unbescheiden Baden Baden Germania, cele de beauty poarta amprenta Iontomed, Germania, cele pentru sala de fitness sunt asigurate de catre compania italiana Tehnogym, iar sauna si dusurile emotionale apartin companiei austriece Thermarium.

“Cocor are in vedere extinderea Cocor Spa in Bucuresti cu un Day Spa la etajul 3 din Cocor Luxury Store care se va deschide in 15 Noiembrie 2009”, declara Lacramioara Moroianu, Spa Manager, Cocor Spa.

Patru sectoare diferite

Patru sectoare diferiteCel mai nou centru SPA din Romania aflat pe litoralul Marii Negre pune la dispozitia clientilor un meniu complet de servicii spa, tratamente traditionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, toate fiind realizate in cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje. Cocor Spa este alcatuit din 4 sectoare diferite, dupa cum urmeaza:
  • Clinique Medical SPA care ofera terapii detox si slimming, hidrocolonoterapie, pachete Balneovitality si Healthy Aging ce contine traditionala cura cu Injectii Gerovital H3 (etajul 1).
  • Wellness Oasis– dedicat terapiilor senzoriale si masajelor orientale (etajul 2)
  • Spa Suite – un spa in miniatura dedicat celor care vor sa traiasca in doi, ritualuri exclusive intr-o atmosfera absolut privata (etajul 2).
  • Thermarium & Pool – dusuri emotionale, cascade cervicale, inot contra curentului, hammam, fantana de gheata, Bio Sauna si Finnish Sauna si piscina cu vedere la mare si jacuzzi (etajul 3).

Target

TargetTargetul destination spa-ului este format din persoane cu varste intre 25 si 60 ani, studii superioare (manageri, directori de companii, antreprenori etc.), venituri medii si peste medii in cautare de servicii de sanatate, relaxare si wellness.

Prima categorie de consumatori sunt cei interesati de servicii de recuperare medicala, preventie sau ameliorarea diferitelor afectiuni. Spa-ul se adreseaza atat clientilor interesati de servicii complexe de detoxifiere, anti-aging, slabire, cat si persoanelor care au nevoie de relaxare profunda.

In ceea ce priveste clientii, Cocor Spa are ca obiectiv principal transformarea romanilor consumatori de servicii spa in strainatate in consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum si educarea populatiei Romaniei in ceea ce priveste importanta unor astfel de terapii realizate intr-un cadru standardizat si de catre profesionisti.

Un al treilea target este format din turistii straini care trebuie sa perceapa Romania ca potentiala destinatie de vacanta spa.

Tratamente si preturi I

Tratamente si preturi IBody & Mind

• terapii orientale si masaje speciale
• Aqua Vitality
• tratamente corporale
• peeling corporal si exfolieri
• impachetari corporale
• tratamente faciale
• tratamente faciale de lux
• special pentru domni

Tibet

Acest tratament va ajuta sa va redobanditi echilibrul muscular prin folosirea pietricelelor din Himalaya si a sarurilor din
Marea Moarta. De asemenea, este recomandat pentru ameliorarea circulatiei sangvine si imbunatatirea starii
dumneavoastra de spirit. Pielea va deveni extrem de catifelata si veti cunoaste o relaxare profunda.
Durata: cca 50 min 150 Lei

Tratamente si preturi II

Tratamente si preturi IICocor Chakra Stone Massage (Masaj Reechilibrant cu Pietre)

Uleiul cald de migdale si pietrele fierbinti vor scadea tensiunea musculara si vor hrani epiderma. Experimentati energia
reechilibranta a pietrelor ce vor crea o stare de bine venita din interior. Atunci cand pietrele calde sunt pozitionate pe
anumite puncte, acestea reduc stresul corporal, indeparteaza blocajele, neutralizeaza energia negativa, iar energia pozitiva
este redirectionata catre zonele epuizate ale corpului.

Durata: cca 50 min 160 Lei

Black Sea Wave (Masaj la 4 Maini)

Acest masaj realizat de catre doi terapeuti ce vor lucra in coregrafie complementara, va ofera relaxarea la cel mai inalt nivel.

Durata: cca 50 min 250 lei

Tratamente si preturi III

Tratamente si preturi IIIChocolate Decadence (Rasfat cu Ciocolata)

Acest tratament bogat in elemente pretioase va hidrateaza trupul stimuland productia de endorfina si placerea hormonala
cu zero calorii, satisfacand totodata orice dorinta de ciocolata.

Durata: cca 50 min 150 lei

Bamboo Treatment (Masaj cu Bete de Bambus)

O stare de bine este transmisa in intreg corpul si va atinge spiritul. Tratamentul reduce tensiunea musculara, arteriala sau psihica, stimuleaza simturile, reactiveaza circulatia, remodeleaza silueta si catifeleaza pielea.

Datorita efectelor de drenare, relaxare si linistire se recomanda atat femeilor cu scopul de a combate celulita, cat si barbatilor, mai ales sportivilor. Lumanarea parfumata Bamboo sporeste efectele masajului datorita aromei exotice de citrice proaspete.

Durata: cca 45 min 170 lei