1 / 7

Petrecerea lui Elton John din Berkshire si White Beach Party-ul lui Diddy

Poate nu stiati, insa e deja o traditie ca Sir Elton John si partenerul sau David Furnish sa organizeze anual o petrecere pe plaja in luxoasa lor resedinta din Berkshire. Vedete internationale platesc peste 5000 USD pentru un loc la aceasta petrecere pe plaja exclusivista.

O alta petrecere pe plaja extrem de exclusivista este cea organizata de celebrul (P) Diddy pe proprietatea sa din East Hampton in prima Luni din Septembrie.

Practic, americanii sarbatoresc atat traditional, cat si oficial Ziua Muncii (Labour Day) in prima Luni din Septembrie. Initiata ca o zi libera pentru cei care muncesc, astazi sarbatoarea simbolizeaza practic sfarsitul verii si este un prilej de a te bucura de o zi libera in plus, de un week-end prelungit la final de vara.

Este practic un fel de 1 Mai de-al nostru, insa noi ne bucuram si sarbatorim Ziua Muncii la inceput de vara, pe cand ei asteapta pana la final. Diddy da in fiecare an o "white beach party" exclusivista pe proprietatea sa, ca o celebrare si in acelasi timp o incheiere a sezonului in care albul este culoarea la moda.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri