3 / 5

Profil de Hotel de cinci stele ultra all inclusive

Ela Quality Resort, intins pe o suprafata de 110.000 metri patrati, este cu siguranta unul dintre cele mai apreciate hoteluri din regiune. Aici lucreaza 600 de angajati de-a lungul anului, iar in lunile iulie-august numarul lor creste la 800 de persoane.

Hotelul este creat dupa un concept potrivit pentru familii, copiii fiind oaspetii VIP. Mai mult decat atat, hotelul are 17 tipuri de camere diferite, destinate fiecarui segment de public caruia i se adreseaza si 158 tipuri de servicii spa.

Cele mai scumpe vile de lux ale resortului atrag adesea personalitati precum presedintele sau primul ministru al Turciei, care scot din buzunar 6.000 de euro pentru o noapte de cazare.

Hotelul a fost inaugurat in mai 2007, dupa o investitie de 150 milioane de dolari, iar pentru anul 2009 Seda Kutluk, directorul de marketing al hotelului, se asteapta la o cifra de afaceri de 45 milioane de dolari.

“In anul 2007, primul nostru an de activitate, am avut 20.000 de oaspeti in hotel, iar numarul acetora a crescut in 2008 la aproximativ 30.000 de persoane. Pentru anul acesta, avand in vedere contextul economic mondial, ne asteptam la o stagnare a numarului de oaspeti la valoarea din anul trecut”, adauga Seda Kutluk.

De asemenea, el declara ca, in perioada de timp scurta de la inaugurare, oaspeti de 24 de nationalitati au trecut pragul hotelului, cei mai multi dintre ei fiind belgieni si olandezi (30%), rusi si ucrainieni (30%), locuitori ai Europei Centrale si de Est (30%) si turci (10%).

Veniturile hotelului sunt constituite in proportie de 90% de cei care vin in vacanta, in calatorii de afaceri sau conferinte, iar 10% provin din organizarea de evenimente si petreceri.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri