Hotelul Phoenix, San Francisco

Hotelul Phoenix, San FranciscoSituat in centrul orasului San Francisco, Hotelul Phoenix este locul preferat de odihna al celor de la Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Psychedelic Furs si multe alte celebritati.

Hotelul este in imediata apropiere a majoritatii cluburilor sau a salilor in care se tin concerte, dar si a unuia dintre cele mai animate cartiere ale orasului, Tenderloin.

The Chateau Marmont, Los Angeles

The Chateau Marmont, Los AngelesDe decenii, Chateau Marmont ofera oaspetilor sai o atmosfera calma in mijlocul agitatiei de la Hollywood, ceea ce l-a transformat in unul dintre refugiile preferate ale vedetelor.

Printre numele celebre se numara Greta Garbo si Howard Hughes, Jim Morrison si Hunter S. Thompson, dar si Lindsey Lohan sau Britney Spears, incercand sa se ascunda de presa.

Sunset Marquis, Los Angeles

Sunset Marquis, Los AngelesSituat in vestul Hollywood-ului, Sunset Marquis reprezinta o destinatie preferata a celebritatilor inca din momentul inaugurarii, in anul 1963, si a gazduit recent nume ale muzicii precum U2, Rolling Stones, Green Day, Aerosmith si Justin Timberlake.

De asemenea, actori celebri precum George Clooney sau Brad Pitt si Angelina Jolie aleg frecvent aceasta locatie pentru a se caza.

Apartamentele si vilele acestui hotel sunt cunoscute pentru linistea si atmosfera intima oferita oaspetilor, desi se afla la doar cativa pasi de Bulevardul Sunset, zona restaurantelor, boutique-urilor si a cluburilor de noapte.

The Fairmont Queen Elizabeth, Montreal

The Fairmont Queen Elizabeth, MontrealIn anul 1969, imediat dupa protestul pentru pace intr-un hotel din Amsterdam, lui John Lennon si Yoko Ono li s-a interzis intrarea in Statele Unite ale Americii, asa ca au ales sa-si continue demersul in Queen Elizabeth, din Montreal.

Apartamentul celor doi de la etajul al 17-lea a fost in scurt timp vizitat de Leary, Dick Gregory si Tommy Smothers, cei care au contribuit la inregistrarea legendara a piesei "Give Peace a Chance", compusa de John Lennon. De asemenea, de atunci, camera a fost vizitata de mii de fani ai artistului.

Beverly Hills Hotel, Los Angeles

Beverly Hills Hotel, Los AngelesBeverly Hills Hotel este locatia fotografiata de formatia Eagles pentru coperta albumului lor cel mai cunoscut.

Hotelul pune la dispozitia clientilor gradini si parcuri intinse intr-o zona rezidentiala.

Denumit si “Palatul Roz”, Beverly Hills Hotel i-a gazduit recent pe Usher, John Mayer si Rod Stewart, in faimosul sau Polo Lounge, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frecventate locuri din lume de catre celebritati.