Lance Burton: Master Magician

Lance Burton: Master MagicianLa Hotelul Monte Carlo

Chiar si atunci cand magicieni celebri precum Siegfried si Roy aveau spectacole in Las Vegas, Lance era cel mai bun dintre ei.

El nu foloseste pentru trucurile sale animale exotice, ci face lucrurile sa apara si sa dispara intr-o maniera eleganta, impletind aceste trucuri cu scenete comice, specifice spectacolelor one-man-show.

Spectacolul sau nu trebuie ratat si este recomandat atat adultilor cat si copiilor.

Preturi billet: de la 66,50 dolari

Mystere

MystereLa Treasure Island

Primul show in Las Vegas a celor de la Cirque du Soleil ramane in continuare cel mai apreciat de catre public.

Productia de vis ofera spectatorilor o experienta incredibila in care au ocazia sa admire acrobatii inedite impletite cu scenete de umor fin .


Pret bilet: de la 69 dolari

Love

LoveLa Hotelul Mirage

Chiar daca nu ati fost niciodata fani ai formatiei The Beatles, nu se poate sa nu admirati specatcolul de mari proportii pus in scena de acrobatii de la Cirque du Soleil.

Producatorul George Martin si fiul sau, Giles, au remixat melodiile celebrei formatii pentru a crea un colaj care “povesteste” istoria celor mai cunoscuti artisti din istoria muzicii pop, prin intermediul acrobatiilor.

The Mirage a investit 120 milioane de dolari in aceasta sala care se bucura de o acustica de invidiat.

Multe dintre melodiie favorite ale publicului pot fi regasite in cadrul spectacolului: "Lucy in the Sky With Diamonds," "Yesterday," "Help," "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" si altele o suta de piese.

Pret bilet: Incepand cu 93 dolari

Phantom: The Las Vegas Spectacular

Phantom: The Las Vegas SpectacularLa Hotelul Venetianul

Chiar daca majoritatea pasionatilor de opera stiu care este cursul evenimentelor – tanara Christine canta cu melancolie despre dragostea sa pentru un aristocrat si pentru un cantaret de la opera - in “Fantoma de la Opera”, spectacolul de la hotelul Venetianul prezinta o varianta ce poarta amprenta Las Vegas-ului.

Acest lucru inseamna detalii impresionante printre care se numara o sala de teatru care valoreaza 40 milioane de dolari in care se remarca un candelabru care atarna pana la trei metri deasupra publicului.

Pret bilete: de la 69 dolari

Hotelul Caesars Palace

Hotelul Caesars PalaceLa Hotelul Caesars Palace

Admirata “Doamna M” pregateste pentru sezonul 2009 – 2010 o productie spectaculoasa.

Melodiile prezentate recreaza personajele sale din comediile clasice si prezinta o trecere in revista a celor mai cunoscute cantece de-a lungul longevivei si variatei sale cariere in muzica.

Urmand modelul predecesoarei sale Celine Dion, Bette Midler nu va mai sustine reprezentatii in alte locatii in afara de Las Vegas in perioada in care joaca in acest spectacol.

Pret bilete: de la 95 dolari