Le Cirque, New York

Le Cirque, New YorkRestaurantul a fost numit “Circul” inca de la inceputul anilor `70, dar se mentine in continuare printre localurile preferate ale vedetelor.

Asadar, printre clientii fideli se numara celebritati precum Sophia Loren sau Paloma Picasso si Bill Cosby, iar familia Maccioni, proprietara restaurantului, gaseste de fiecare data elemente pentru a-i atrage.

The Monkey Bar, New York

The Monkey Bar, New YorkMonkey Bar a devenit locatia preferata a celebritatilor de pe coperta revistei Vanity Fair si care trec prin orasul care nu doarme niciodata.

Incercati sa rezervati o masa inainte de ora 19:00 sau alegeti un loc la bar de unde sa-i puteti vedea pe toti cei care intra in local.

Printre acestia se pot numara Madonna, Charlie Rose, Tom Ford, sau Ivana Trump.

Mr. Chow, New York si Beverly Hills

Mr. Chow, New York si Beverly HillsMr.Chow era o locatie vestita atat in randul vedetelor de cinema, cat si a iubitorilor filmului.

In zilele noastre, restaurantul atrage celebritati din lumea hip-hop de la Sean Puffy Combs pana la L.L. Cool J.

Nobu, New York, Las Vegas si London

Nobu, New York, Las Vegas si LondonCu oaspeti fideli precum Robert DeNiro, Harvey Keitel, Bill Murray, Mikhail Baryshnikov, Sean Penn, Ed Harris sau Christopher Walken, intalnirea unei celebritati in restaurantull Nobu devine o obisnuinta, mai mult decat o intamplare fericita.

Celebritatile frecventeaza acest loc pentru bucataria japoneza moderna si sushi-ul admirat in toata lumea.

Four Seasons, New York

Four Seasons, New YorkCu o istorie de peste cincizeci de ani, Four Seasons a dovedit ca secretul longevitatii sale il reprezinta serviciile impecabile.

In plus, incaperea sa cu piscina ramane si astazi cel mai romantic restaurant in care puteti lua cina in New York.