Sticla cu 1.100 de diamante

Sticla cu 1.100 de diamanteLichiorul Chambord, care a facut senzatie in aceasta toamna la Londra, poate fi gasit din aceasta luna si in Romania.

Apreciat in special de femei, lichiorul Chambord este considerat o bautura care a intrat deja in "spiritul modei". Ca partener la London Fashion Week si avand alaturi unele dintre cele mai mari nume de designeri, inclusiv PPQ, Christopher Kane si Vivienne Westwood, Chambord a facut furori in aceasta toamna.

Istoria brandului, tinuta roiala a sticlei si calitatile acestei bauturi versatile l-au inspirit pe artistul Donald Edge, care a creat o bijuterie unica, sticla Chambord Royal, in valoare de 2.000.000 de dolari. Aceasta este facuta manual din aur galben de 18 carate si este incrustata cu cele mai fine perle rotunde, peste 1.100 de diamante taiate in forma de para si un smarald.


Istoria marcii

Istoria marciiProdus din mure, zmeura neagra si cognac XO, Chambord este 100% natural si se fabrica in Franta, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Chambord a fost pe gustul celor mai rafinati consumatori inca din secolul 17, de pe vremea regelui Ludovic al XIV-lea – care se spune ca ar fi descoperit savuroasa licoare (devenita din acel moment bautura sa preferata) in timpul unei vizite facute la Palatul Chambord.

Chambord face parte din portofoliul Brown Forman Worlwide din 2006 si este o bautura care se poate consuma ca atare sau in cocktailuri. In Romania Chambord poate fi gasit in cocktail baruri si cluburile cu clientela din segmentul premium.

Despre Brown Forman Worldwide:
Cu mai mult de 4.000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.