Barcelona

BarcelonaAtunci cand vizitati Barcelona alegeti turul Walks Modernisme, in cadrul caruia principalul punct de atractie este zona Golden Square, un veritabil muzeu “in aer liber” al stilului arhitectual art nouveau, compus din capodopere ale unor ahitecti precum Gaudi, Montaner si Cadafalch.

Apoi optati pentru Gothic Walk, pentru a descoperi piete ascunse, sau Shopping Tour pentru iubitorii de magazine specializate, in care beneficiati si de traducere in limba engleza.

New York

New YorkIntr-un tur arheologic al New-York-ului puteti descoperi constructii vechi si tunele subterane, toate in zona Manhattan-ului.

Rezervati-va un tur privat pentru vizitarea colectiei arheologice a metropolei (nu este disponibila publicului larg) care va permite vizitarea unui laborator de cercetare.

De asemenea, un specialist va va explica felul in care un oras ajunge sa fie ingropat de-a lungul timpului.

New York, orasul care nu doarme niciodata

Paris

ParisIn Paris, vizitati magazinele mici cu specialitati culinare, patiseriile si buticurile cu numeroase tipuri de ciocolata, incluse in turul expertului culinar Paule Caillat.

Turul isi propune sa dezvaluie turistilor cele mai frumoase, dar si cele mai necunoscute localuri cu specific frantuzesc. Asadar, dimineata puteti face cumparaturile la piata, pentru a pregati mai tarziu o masa traditionala, insotita de nelipsitul vin.

Cititi si articolul Orasul luminilor, o invitatie la visare

Berlin

BerlinGastro Rallye este cel mai renumit tur al Berlinului modern.

Henrik Tidefjärd ii duce pe oaspeti in cele mai renumite restaurante ale metropolei si organizeaza cursuri culinare.

Scopul lui este acela de a-i face pe straini sa traiasca in atmosfera veritabila a capitalei Germaniei, asa ca ii trateaza ca pe niste adevarati prieteni. Turul include, de asemenea, iesiri noaptea, in cluburi, shopping si plimbari in oras.

Cititi si articolul Cele mai bune orase din lume pentru cumparaturi

Philadelphia

PhiladelphiaPhiladelphia pare un oras creat anume pentru a fi descoperit de catre turisti.

Patru secole de arhitectura se concretizeaza in cladiri construite intre doua rauri, datorita faptului ca primii arhitecti ai orasului, printre care se numara si William Penn, si-au dorit “un oras verde”, unde cinci dintre pietele principale sunt parcuri.

Rittenhouse Square, subiectul unui documentar realizat in 2005, se bucura de copaci inalti si poteci intr-o zona cu cladiri vechi si noi deopotriva.