Olimpiada culturala

Olimpiada culturalaIn timp ce multi vad Jocurile Olimpice ca pe un motiv de petrecere, canadienii considera ca reprezinta un context perfect pentru manifestari culturale.

Asadar, pe durata Jocurilor Olimpice, peste 1,5 milioane de spectatori vor lua parte la 1.200 spectacole de dans, filme si expozitii. Printre cele mai asteptate evenimente se numara cel sustinut de violonistul Adrian Anantawan impreuna cu orchestra simfonica din Vancouver.

Mai mult de 400 de astfel de evenimente sunt programate pe perioada jocurilor.

Sursa foto: www.entreecanada.com

Rezervari la restaurant

Rezervari la restaurant

Restaurantele au inceput deja sa faca rezervari pentru zilele in care se vor desfasura Jocurile Olimpice de Iarna, sau pentru petreceri private in timpul zilei sau seara. Nu ratati Whistler's Bearfoot Bistro, unde André Saint Jacques face petreceri de neuitat, inegalabile in regiune.

Alte localuri unde se poate manca bine in Vancouver sunt Market by Jean-Georges, Salt Tasting Room si The Irish Heather Gastropub.

Sursa foto: www.bearfootbistro.com

Prelungiti-va sejurul cu o zi

Prelungiti-va sejurul cu o ziComitetul Olimpic de la Vancouver se asteapta la o aglomeratie coplesitoare in ziua de 1 martie, atunci cand masele de turisti parasesc orasul.

Din acest motiv, ar fi mai inspirat sa adaugati una sau doua zile la sejur pentru a vizita obiectivele turistice ale orasului sau chiar imprejurimile.

30 de minute pana in centrul orasului

30 de minute pana in centrul orasuluiIn cazul in care nu are cine sa va ia de la aeroport, alegeti SkyTrain, linia Vancouver-Aeroport (YVR).

Veti ajunge de la aeroport pana in centrul orasului in mai putin de treizeci de minute.

Servicii personalizate

Servicii personalizateTour operatorul cu sediul la Vancouver Entrée Canada a rezervat cele mai bune camere la hoteluri si case de inchiriat pentru cei care vor sa ia parte la Jocurile Olimpice de Iarna.

De asemenea, vor lua turistii de la aeroport, ii vor duce la hotel si le vor prezenta toate serviciile care le stau la dispozitie.