In Bucuresti, rezervarile se confirma in ultimele saptamani

In Bucuresti, rezervarile se confirma in ultimele saptamaniReprezentantii celor mai cunoscute hoteluri de cinci stele din Capitala declara ca, in ceea ce priveste cererea din noaptea de Revelion, nu s-au simtit inca efectele crizei si considera ca publicul acestui tip de petreceri este in mod evident afectat de criza, insa nu intr-o masura asa de mare incat sa renunte la o petrecere de calitate la sfarsit de an.

“La Radisson Blu avem disponibile aproximativ 500 de locuri in cadrul unui concept nou, Holywood Club, iar in cele patru locatii de petreceri - Atlas Balroom, Bla Lounge Bar, Prime Steaks & Seafood – s-au vandut deja 25% dintre locuri”, declara Adrian Adam (foto), director de marketing si vanzari la Radisson Blue.

In plus, el subliniaza faptul ca, in fiecare an, in Bucuresti rezervarile se confirma in ultimele saptamani, iar situatia rezervarilor este similara cu cea de anul trecut.

Si la Crowne Plaza Bucharest Hotel s-au vandut deja 30% dintre cele 160 de locuri puse la dispozitie pentru noaptea dintre ani, procentul fiind chiar mai ridicat comparativ cu nivelul rezervarilor din aceeasi perioada a anului trecut.

“Ne asteptam insa ca la inceputul lunii decembrie, numarul de rezervari sa creasca semnificativ”, completeaza Larisa Budaca, director de marketing si vanzari la Crowne Plaza, care considera ca noaptea dintre ani ramane una speciala, acesta reprezentand si principalul motiv pentru care criza nu-si pune amprenta asupra rezervarilor de Revelion.

Dupa cum declara Dina Litzica, director de marketing si pr la JW Marriott, rezervarile hotelului pentru petrecerea de Anul Nou au ajuns la o pondere de aproximativ 50% din cele 950 de locuri oferite cu aceasta ocazie.

Cititi si articolul Brunch-ul de duminica: Strategie de lux pentru hotelurile de 5 stele din Capitala

Ce asteapta clientii

Ce asteapta clientiiIn ceea ce priveste asteptarile clientilor si serviciile pe care le doresc pentru petrecerea de Revelion, acestea nu sunt foarte diferite in comparatie cu anii trecuti.

Adrian Adam a observat ca publicul asteapta calitate la standarde foarte inalte, atat in ceea ce priveste meniul, decorul, serviciul, cat si partea de divertisment, iar principalele criterii de alegere sunt gusturile proprii fiecarui client si tipul de petrecere pe care fiecare si-l doreste.

“Consider ca in acest an tendinta pentru cei care organizeaza petreceri de Anul Nou este aceea de diferentiere, fara a exclude insa oferirea unui loc primitor si o atmosfera care sa influenteze in bine tot anul ce va incepe”, adauga Larisa Budaca (foto).

In plus, directorul de marketing si vanzari de la Crowne Plaza considera ca, pe langa aceste asteptari, bugetul este un factor important care poate influenta decizia de alegere a locatiei pentru noaptea de Revelion.

De asemenea, hotelurile ofera tarife speciale pentru cazare in perioada sarbatorilor de iarna, astfel ca, pentru o noapte la JW Marriott in perioada 28 decembrie - 4 ianuarie, oaspetii vor plati 350 lei, in timp ce Crowne Plaza are un tarif special de week-end si noaptea dintre ani, de 250 lei/camera, si mic dejun inclus.

Radisson Blu - 870 - 4.200 lei/persoana

Radisson Blu - 870 - 4.200 lei/persoanaLa Radisson Blu, atmosfera este diferita de la locatie la locatie, de la atmosfera rafinata a salii Atlas la petrecerea animata din Bla Lounge Bar din jurul barului de gheata, pana la spectaculosul Prime Steaks & Seafood sau la exclusivistul Apartament Royal, unde isi pot petrece noaptea dintre ani maxim 10 persoane, care pot ramane sa si doarma in acest apartament dupa petrecere.

Meniul din noaptea de Revelion este format din fructe de mare (homari jumatati pe gheata, homari la pahar cu cocktail sos, statie live cu stridii, somon afumat cu oua jumari, salata de scoici si piramida de creveti), stand cu salate, anti pasti cu melci cu unt de usturoi, picioare de pui de balta picante si foie gras, dar si un stand cu specialitati asiatice cu pastrav curcubeu afumat cu salata chilli, salata de legume cu branza tofu si susan si salata thailandeza de vita.

La acestea se adauga un stand wok unde puteti gusta vita picanta cu sos de fasole, porc dulce acrisor, curry thailandez verde cu pui si stand Hollywood cu salata de vita cu porumb, foi de tortilla cu branza picanta, salata de ton in stil american sau empanadas mexicane cu fructe de mare.

De la desert nu vor lipsi dulciuri traditionale precum stollen, panettone, tarta cu nuci, prjiturele de Craciun si cozonac de casa, dar nici delicatese printre care se regasesc portocale caramelizate in sos de unt si scotch, mini insulite plutitoare din nuca de cocos, jeleu de sampanie, statie de waffles belgiene, statie cu inghetata si nelipsita fantana de ciocolata.

Meniurile vor fi acompaniate de o lista de bauturi adecvata fiecarei locatii, iar printre cei care vor sustine programul artistic se numara Andreea Banica, Alex Velea, Aurelian Temisan, Perpetum Band, magicianul Johannes si MC Teo.

Pret:

Atlass Ballroom - 980 lei/persoana
Bla Louge Bar - 870 lei/persoana
Prime Steaks&Seafood - 820 lei/persoana
Royal Suite(4 - 10 persoane) - 4.200 lei/persoana




Crowne Plaza - Royal Night, 760 lei/persoana

Crowne Plaza - Royal Night, 760 lei/persoanaPetrecerea Regala de la Crowne Plaza va oferi oaspetilor un meniu cu sapte feluri de mancare, pregatit special pentru aceasta ocazie, iar atmosfera va fi completata de recitalul trupei Juke Box si de muzica atent aleasa de DJ.

Covorul rosu va fi pregatit si gongul va bate incepand cu orele 20:00.

Pret: 760 lei/persoana


JW Marriott - noaptea contrastelor, 920 lei/persoana

JW Marriott - noaptea contrastelor, 920 lei/persoanaLa JW Marriott, seara dintre ani isi propune sa descopere contrariile si atractia dintre ele, in cinci petreceri cu tematici precum Fire and Ice (Foc si Gheata), la Grand Ballroom, Yin and Yang (Yin si Yang), la Constanta Ballroom, From Classic to Cool (De la Clasic la Cool), la Cupola, Old And New (Vechi si Nou), La Cucina si Le Rouge et le Noir (Rosu si Negru), in Champions.

Fiecare petrecere are un meniu diferit, in functie de tema aleasa, insa, pentru oricare dintre ele ati opta, pretul este de 920 lei. In plus, se ofera o reducere de 10% pentru cei care cumpara biletele pana la data de 30 noiembrie.

Printre cei care vor completa atmosfera de sarbatoare se numara Horia Brenciu si HB Orchestra, Trupa 13, Elena Gheorghe & Band, Madalian Manole si Miki.

Pret: 920 lei/persoana