1 / 6

Revelion intr-o fosta baza militara

Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara - soldatul de vacanta - pastrand atmosfera de cazarma in perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie, doar ca instructia a fost inlocuita cu distractia. Asadar, Arsenal Park a devenit un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti, cel mai intins din Romania si unul dintre putinele obiective cu tema militara din Europa.

In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker, dormitorul in burta de TAB sau patul pe afet de tun.

Aleile sunt flancate de o veritabila armada de vehicule militare: TAB-uri, transportoare blindate, dispozitive antiracheta, piese de artilerie si chiar un avion. La restaurantul-popota se mananca din gamele cele peste 100 de feluri, in afara de fasole. Ceaiul cu bromura a iesit din meniu, iar berea este introdusa legal in unitate. Clubul ofiterilor - un SPA ultramodern - este deschis oricarui recrut.

Revelion la Arsenal Park

289 euro (1.250 lei)/persoana
Perioada: 30.12.2009 - 03.01.2010
Cazare: 4 nopti pensiune completa, 4 seri program artistic, Baby sitting, Foc de tabara, Barbeque
Revelionul de Campanie, Arsenal Traditional Party, Army Disco, Cinema de Vacanta, Gradinita de Vacanta
Optional: Airsoft, Booghie car, Golf car
Gratuit: saniute, table, sah

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri