Targ de Paste si Brunch la InterContinental

Targ de Paste si Brunch la InterContinentalCu ocazia Sarbatorilor de Paste, InterContinental organizeaza un Targ Traditional de Paste, in colaborare cu Muzeul Taranului Roman.

Targul are loc in holul hotelului in perioada 29 martie – 2 aprilie, avand ca participanti cinci mesteri populari care vor face demonstratii pentru oaspetii hotelului, dar si pentru bucurestenii interesati de cadouri sau preparate traditionale de Paste.

Zinici Ioan este din Suceava, comuna Izvoarele Moldovei, si incondeiaza oua; Olimpia Dimitriu este din Ilfov si realizeaza obiecte din ceramica, dar si margele si alte podoabe traditionale. Mihaela Moldoveanu impodobeste camasi, ii, fete de masa si alte tesaturi, cu motive romanesti. Marian Viorel este din Falticeni si sculpteaza in lemn, iar Aurica Pomponiu picteaza pe lemn casete, tablouri si alte obiecte decorative.

Alaturi de mesterii populari, hotelul va participa cu propriile produse – pasca si cozonac, preparate de cei mai priceputi patiseri.

Saptamana traditiilor de Paste la InterContinental va culmina cu un Brunch in Braseria Corso, pe data de 4 aprilie, cu meniu traditional romanesc, din care nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca.

"InterContinental va organiza brunch-ul la Braseria Corso, cu o capacitate de 65 de locuri. Deocamdata 30% sunt rezervate, dar mai asteptam rezervari in zilele ce urmeaza. Anul trecut, restaurantul a fost ocupat in proportie de 50% in duminica de Paste", declara Dana Chiriac, marketing manager InterContinental.

Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca.

Pret: 170 lei/ persoana, gratuit pentru copiii pana la 6 ani si 50% pentru copiii pana la 12 ani.

Easter Brunch la Howard Johnson

Easter Brunch la Howard JohnsonHotelul Howard Johnson pregateste un brunch neconventional la restaurantul Avalon. Cele mai cunoscute mancaruri traditionale de Paste vor fi prezentate pe iarba verde.

"Pana in acest moment avem peste 50 de rezervari pentru Easter Brunch, dar ne asteptam ca numarul acestora sa mai creasca, cand cei care raman in Bucuresti de Paste isi vor face planuri pentru a lua masa in oras impreuna cu familia", declara, pentru Wall-Street, Laura Hamzea, PR si marketing manager la Howard Johnson.

Pe langa bucatele traditionale romanesti, clientii vor mai putea beneficia de o zona dedicata copiilor si muzica Live.

Pret: 150 lei/persoana, 50% reducere pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani.

Easter Eggstravaganza la Radisson

Easter Eggstravaganza la RadissonRadisson pregateste pentru ziua de Paste un bufet cu bucate traditionale, dar si feluri de mancare special preparate pentru copii si o zona cu distractii dedicate celor mici.

"In acest an, hotelul pune la dispozitia clientilor 200 de locuri pentru brunchul din Duminica de Paste, toate fiind rezervate", declara Adrian Adam, marketing manager la Radisson.

In plus, va fi pregatita o "vanatoare" de oua pictate, coordonata de iepurele de Paste.

Toata atmosfera va fi invaluita in muzica jazz live.

Pret: 200 lei/persoana, copiii pana la 6 ani au intrarea gratuita, iar cei intre 6 si 12 ani au 50% reducere.