1 / 11

Robert Rekkers isi petrece Pastele in Olanda

Unul dintre cei mai importanti bancheri din Romania, Robert C. Rekkers, director general al Bancii Transilvania, merge de Paste in Olanda, desi majoritatea timpului si-l petrece la Cluj, unde este sediul central al bancii.

Astfel, Robert Rekkers, un bancher de origine olandeza si cu o experienta bancara de 25 de ani, a ales sa profite de week-end-ul prelungit pentru a se intoarce acasa.

"Nu sunt in Romania in perioada sarbatorilor de Paste, din pacate. Am decis sa plec in strainatate, mai exact in Olanda, unde m-am si nascut", a declarat pentru Wall-Street Robert C. Rekkers.

Bancherul a adaugat ca nu are planuri speciale pentru aceasta perioada, sarbatorile de Paste nefiind atat de importante in Olanda.

Robert Rekkers s-a nascut in 1959 la Amersfort, Olanda, iar in 1984 a absolvit University of Business-Economics din Rotterdam si in 1985 a finalizat Facultatea de Drept tot din Rotterdam. Rekkers si-a inceput cariera bancara tot in 1985 si tot Olanda, in cadrul ABN Amro Bank, iar 14 ani mai tarziu zbura spre Romania. In 1999 a fost numit presedintele al ABN Amro Bank Romania, dar a ramas la aceasta institute doar pana in 2002, cand a decis sa devina director general al Bancii Transilvania, o banca cu capital majoritar romanesc.

La realizarea acestui articol au contribuit Paula Alexandrescu, Alina Apetrei, Liviu Florea, Roxana Grosu, Cristina Negraru, Sorina Negrila, Raluca Stefan, Ana Sabiescu si Alexandra Teodorescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri