1 / 5

Din biroul de consultanta, la concertele Rammstein sau Jay Z

Consultantul imobiliar Gabriel Chimisliu, partener al firmei The Advisers Knight Frank, este un mare iubitor de muzica si calatorie, hobby-uri pe care le imbina ori de cate ori se iveste ocazia. "Imi place sa calatoresc, este modul meu de relaxare activa, iar cand il pot combina cu muzica, este perfect. Au fost cazuri cand am calatorit special pentru un concert, de exemplu Rammstein, la Bilbao, in 2009. Cand merg special pentru un concert, aleg pe cat se poate un oras in care nu am mai fost. Pentru Rammstein am construit in jurul concertului o mica vacanta de 4 zile", declara Gabriel Chimisliu.

Festivalurile Nova Rock din Austria sau Summercase, organizat in Barcelona au creat la randul lor alte mici vacante pentru consultantul imobiliar care nu merge doar in strainatate, ci si in tara pentru a-si urmari formatiile preferate. "Saptamana trecuta am fost la Sibiu si Cluj, pentru Artmania si Iron Maiden. Am profitat de ocazie si am facut si un mic tur al bisericilor fortificate din zona", mai spune Chimisliu.

Daca atunci cand merge la un concert, profita de ocazie si isi construieste si o scurta vacanta, si reversul medaliei este valabil. "De fiecare data cand stabilim o destinatie de vacanta, fac research si includ concerte si spectacole. Asa a fost cazul in New York, unde i-am vazut pe Jay Z si Chris Rock, sau Londra si Las Vegas unde nu am ratat show-urile Cirque de Soleil", explica consultantul.

In ultimul an, unul foarte bogat in materie de concerte, Chimisliu nu a ratat AC/DC la Atena si Paris, U2 la Amsterdam, Rammstein la Bilbao si cele din Romania - AC/DC, Iron Maiden, Sonisphere si Artamania. "Imi doresc foarte mult sa ajung la celebrul Festiva de la Glastonbury, in Anglia, insa in acest an s-a suprapus cu Sonisphere si am decis sa revad Metallica si Rammstein la Bucuresti", adauga consultantul imobiliar.

Pana la finele anului, Chimisliu isi doreste sa mai vada, in masura in care vor concerta, formatiile Red Hot Chill Peppers si Rage Against The Machine.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri