1 / 7

Alergam la maraton

Pe 17 octombrie, ora 9:30, in Piata Constitutiei se da startul editiei a III-a a celui mai mare eveniment sportiv de atletism stradal international gazduit de capitala - Bucharest City Marathon.

Pasionatii de alergare se pot inscrie la una dintre probele competitiei, pana pe 15 octombrie sau pe 15 octombrie intre 13,00 si 20,00 si pe 16 octombrie intre 9,00 si 20,00 la Expo Maraton in Piata Constitutiei.

Bucharest City Marathon se adreseaza atat sportivilor antrenati care sunt asteptati sa concureze la proba Maraton de 42,195 km, la cea de Semi-maraton de 21,095 km sau Proba Maraton – Stafeta 4x10,54 km, cat si celor amatori care se pot inscrie la Cursa populara - de 4 km, cea a Copiilor de 1 km. Persoanele cu dizabilitati au si ei sansa de a concura la una din probele de mai sus, la alegere.

Competitia este acreditata international, inscrisa in lista oficiala a maratoanelor lumii si afiliata AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Stradale).

Competitia este acreditata international, inscrisa in lista oficiala a maratoanelor lumii si afiliata AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Stradale).

Editia 2009 a Bucharest City Marathon a reunit 4.000 de participanti; au fost oferite 120 de premii; au vizitat Bucurestiul cateva sute de turisti straini, sportivi amatori, ocazie cu care am demarat proiectul “turism sportiv in Bucuresti” ; au contribuit 150 de voluntari pentru organizare; campania de promovare a durat 6 luni, din aprilie pana in octombrie, asa cum a durat si anul acesta.

La editia din acest an, s-au inscris deja peste 1.000 de sportivi din 17 tari: Romania, Spania, Suedia, Israel, Anglia, Irlanda, Italia, Etiopia, Kenya, Serbia, Germania, Moldova, Franta, USA, Japonia, Ungaria, Polonia si suntem increzatori ca participarea ( sportivi si sustinatori ) va fi de peste 5.000 de persoane.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri