Adevarul

Adevarul"Adrian Gavrila, consilier superior al ANAF, si avocatul Marius Stancescu au fost arestati pentru trafic de influenta. Intre 2007 si 2010, ei ar fi pretins, de la italianul Antonello Celestini, 1,8 milioane de euro, pentru a-l feri de necazuri cu Fiscul", scrie Adevarul, pe prima pagina.

Romania Libera

Romania Libera"Important nume al rezistentei prin cultura, poeta Ana Blandiana vorbeste intr-un interviu pentru Romania Libera despre viata literara pre si postdecembrista, despre „icoanele" literaturii romane si ale luptei anticomuniste, dar si despre necesitatea infiintarii unui muzeu al comunismului la Bucuresti", noteaza Romania Libera, pe prima pagina.


Curierul National

Curierul National"Ultimii doi ani au fost marcati de o <<inflorire>> a numarului de insolvente, in Romania. La finele lui 2010 se inregistrau 34.000 de firme aflate in aceasta procedura, din care 20.000 de dosare deschise chiar anul trecut. Dintre acestea, cele mai multe au sanse slabe de a scapa de faliment pentru ca au fost lasate sa <<moara>> de propriii proprietari", titreaza Curierul National, pe prima pagina.

Gandul

Gandul"Seria arestatilor sau condamnatilor care nu suporta puscaria s-a imbogatit cu un nou nume: Bercea Mondial. Punctul comun al acestora: probleme de sanatate. In acest articol aflati ce boli au reusit sa ii scoata pe unii in afara gratiilor si ce sanse are Bercea sa fie liber", arata Gandul, in articolul principal de pe prima pagina.

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Dan Voiculescu primeste azi decizia in procesul cu CNSAS. Dosarul sau a fost desecretizat in 2006, cand se discuta numirea lui ca viceprim-ministru, desi continutul acestuia era cunoscut din 2000", scrie Evenimentul Zilei, pe prima pagina.