Romania Libera

Romania LiberaPrimarul care si-a impartit Sectorul la rude si prieteni, scrie Romania Libera.

Grupul de interese din jurul primarului sectorului 6 al Capitalei, Cristian Poteras, a castigat zeci de milioane de euro de pe urma unor schimburi frauduloase intre parcele situate la periferie cu terenuri valoroase din centrul Bucurestiului. Printre cei care au obtinut parcele amplasate pe marile bulevarde din sectorul 6 sunt rudele lui Poteras si fratele omului de afaceri Elan Schwartzenberg.


Adevarul

AdevarulGhid mondial de evitat Romania, noteaza Adevarul.

Hoti de buzunare, caini maidanezi care pot deveni agresivi, carute la drumul mare si cratere in asfalt. Pe scurt, aceasta este Romania in ochii strainilor. De la infrastructura deplorabila la spitalele insalubre, toate se regasesc pe paginile de web ale ministerelor de Externe europene.


Curierul National

Curierul NationalRelansare fara investitii in economie?, scrie Curierul National.

Datele INS arata ca acestea au scazut anul trecut cu 13,5% fata de 2009. Potrivit executiei bugetare aferente lunii ianuarie 2011, investitiile s-au redus cu 31% fata de ianuarie 2010 Parvan: Fiecare minister ar trebui sa prezinte rapoarte cu ce investitii si-au propus, ce au realizat si de ce nu au reusit sa le finalizeze.