Curierul National

Curierul National"Oamenii cu venituri medii si mari sunt cei care urmaresc ofertele pentru achizitia unor case de vacanta, dar in ultimul an acestia nu au aratat un interes mare pentru astfel de tranzactii, chiar daca preturile acestora s-au injumatatit in ultimii doi ani", scrie Curierul National, pe prima pagina.

Romania Libera

Romania Libera"Dintre cei 25.000 de romi trimisi in lagare de Guvernul Antonescu, s-au mai intors acasa doar jumatate. In jur de 7.000 de deportati sau mostenitori ai acestora au primit despagubiri din partea statului german", informeaza Romania Libera, pe prima pagina.

Financiarul

FinanciarulFinanciarul noteaza, pe prima pagina, ca salariile din invatamant au scazut cu 21% in cei doi ani de recesiune, in conditiile in care, la nivelul castigului salarial mediu net pe economie, diminuarea in termeni reali a fost de 6,6% in intervalul ianuarie 2009 - ianuarie 2011.

Gandul

Gandul"Primul mare parc de distractii din Romania urmeaza sa se construiasca in partea de vest a Bucurestiului, pe o suprafata de 26 de hectare, in apropierea soselei de centura a Capitalei. Investitia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimata la aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va intinde pe durata a trei ani", subliniaza Gandul, pe prima pagina.

Adevarul

AdevarulCNSAS a stabilit in august 2006 ca Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea, insa fondatorul Partidului Conservator a atacat decizia in instanta. La audierile de la CNSAS, Dan Voiculescu a admis ca a fost recrutat de Securitate, dar si-a justificat acceptul prin faptul ca trebuia sa castige si el o paine, scrie Adevarul, pe prima pagina.