Adevarul

Adevarul"Consiliul de Administratie (al Realitatea TV - n.red.) se va intruni pentru a discuta contractul managerului Sebastian Ghita. Conducerea de la Realitatea a decis demiterea lui Catalin Popa, director editorial la Realitatea TV, si a Madalinei Dulama, redactorul-sef al postului", scrie Adevarul, pe prima pagina.

Gandul

Gandul"Dupa 40 de ani de cand nu a mai fost renovat in interior, dupa un incendiu si trei cutremure, Teatrul National din Bucuresti intra in renovare. Schimbarea la fata a institutiei va dura 28 de luni dar, la final, teatrul va avea cinci sali de spectacol, un amfiteatru in aer liber situat pe acoperisul cladirii, galerii de arta, cafenele si magazine de antichitati", informeaza prima pagina din Gandul.

Financiarul

FinanciarulPrima pagina din Financiarul anunta ca ieri a fost ultima zi de recesiune pentru economia Romaniei. Publicatia se intreaba "ce facem de acum incolo?"

Curierul National

Curierul National"Dupa doi ani de criza, managerii din Romania au prins curaj. Acestia au incredere in performantele companiilor pe care le conduc si sunt convinsi ca in urmatorii 3 ani veniturile vor creste", informeaza Curierul National, pe prima pagina.

Romania Libera

Romania LiberaCompaniile din domeniul energiei ar trebui privatizate, nu reorganizate, pentru ca nu sunt conduse ca niste afaceri, spune Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite in Romania, potrivit primei pagini din Romania Libera.