Romania Libera

Romania Libera"Fostul ministru al Muncii, Ioan Botis, a fost in conflict de interese, iar sotia sa, Ligia Botis, a comis infractiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, potrivit ANI", scrie Romania Libera, pe prima pagina.

Curierul National

Curierul National"Publicitatea online caatiga din ce in ce mai mult teren in fata promovarii prin intermediul presei scrise, iar in anul 2012 bugetele
alocate pentru online vor ajunge sa fie mai mari decat cele pentru print. Pentru acest an, jucatorii din piata de publicitate spun ca se poate vorbi de o egalitate intre bugetele alocate pentru online si cele pentru presa tiparita", noteaza Curierul National, pe prima pagina.

Adevarul

Adevarul"Datoriile uriase ale SUA (91,6% din PIB) pot arunca intreaga planeta intr-o noua criza economica. Fondul Monetar International a publicat ieri un raport in care anunta ca, in 2016, China va depasi SUA, devenind cea mai puternica economie din lume", anunta Adevarul, pe prima pagina.

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Intr-un satuc din Dambovita, fetele raman gravide si de la 13 ani, continuand o traditie ciudata pe care au urmat-o si mamele lor cu care ar putea fi mai degraba surori, daca socotim diferenta de varsta. 70% dintre minorele din localitate sunt mame, iar lista de la dispensarul din sat arata ca alte 50 de copile se pregatesc sa intre in randul parintilor", informeaza Evenimentul Zilei, pe prima pagina.

Financiarul

Financiarul"Nevoia de bani a statului ingroasa factura datoriilor de la an la an. Cheltuielile cu dobanzile s-au majorat cu 34,8% in primul trimestru din 2011 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cele cu bunuri si servicii au crescut cu 18%, potrivit datelor Ministerului Finantelor", scrie Financiarul, pe prima pagina.