Viata dupa Apocalips

Viata dupa ApocalipsIsteria financiara cu epicentrul in Europa - dar care a cuprins intreaga economie mondiala - e semn ca toate variantele de rezolvare administrativa a crizei au fost epuizate. A mai ramas, deocamdata, doar luxul de-a ne alege otrava: austeritate severa publica si privata - a carei consecinta, (ar fi instalarea unei lungi ierni economice, restructurarea dura a datoriilor de stat - care ar duce bancile in colaps, inflatia - in stare sa furnizeze o ultima supradoza unui sistem fnanciar in sevraj sau chiar razboiul, in oricare dintre formele lui vizibile sau subterane - intre cine stie care proaspeti inamici si pentru cine stie ce motive iluzorii, prezinta Riscograma.

Venture Connect

Venture ConnectVad multe prezentari in ultima vreme, ale unor companii care cauta investitie. Cred ca un bun template al prezentarii ar ajuta foarte mult.

Fac asta atat in cadrul Venture Connect, cat si in cadrul unui proiect personal in care incerc sa gasesc companii in care sa merite sa investesc. Cum ar spune unii, sunt in “investment mode” si am ochii deschisi dupa ceva care sa merite. Si nu inteleg de ce oamenii care construiesc astfel de powerpointuri, nu cauta pe google un template. Am cautat eu si, al doilea gasit, m-a satisfacut cu totul. Este o combinatie din trei surse, cu explicatii coerente pentru fiecare slide, declara Radu Georgescu.

Ce inseamna social media astazi

Ce inseamna social media astaziDesi se vorbeste mult despre social media, desi domeniul se bucura acum de cele mai multe evenimente si chiar premii (aici mentionez marele castigator din aceasta seara la Internetics: Redescopera Romania), suntem inca foarte la inceput. Mai avem multe de invatat si experimentat. Dar interesul e mai mare ca oricand si asta e o veste foarte buna, mentioneaza Cristian Manafu pe blogul sau.

Este mai usor sa intram acum in recesiune decat in 2008

Este mai usor sa intram acum in recesiune decat in 2008Criza economica a avut un impact negativ major asupra Romaniei, micsorand PIB-ul potential. Desi este in mare un concept teoretic nu este prea greu sa-ti dai seama ca este adevarat . PIB-ul potential este valoarea injurul caruia o economie poate creste folosindu-si toate resursele disponibile fara sa creeze presiuni inflationiste, afirma Florin Citu.