Ce cheltuieli genereaza o locuinta

Ce cheltuieli genereaza o locuintaPotrivit Eurostat, in 2010, in Romania, ponderea cheltuielilor generate de locuinta in venitul disponibil al unei gospodarii a fost de 24,9%, procent cu care ne situam pe locul 7 in Uniunea Europeana, unde media este de 22,5%. In suma reprezentand cheltuielile generate de locuinta intra atat costul utilitatilor, cat si ratele la creditele ipotecare, chiria, costul reparatiilor, aflam de pe BusinessDay.

Numele Companiei

Numele CompanieiDaca dorim sa alegem numele firmei pe care vrem sa o infiintam, putem sa luam cateva sfaturi de pe blogul lui Radu Georgescu.

Chiar daca pare un amanunt mic, este totusi unul destul de important. Nu trebuie sa fii specialist in branding, si daca nu vrei sa apelezi la servicii costisitoare ale unor specialisti atunci tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli.



Agenda Evensys in 2012

Agenda Evensys in 2012Cristina Manafu ne prezinta programul Evensys pentru anul urmator.

Daca ma uit la cei cinci ani de evenimente alaturi de Evensys, am pentru fiecare an in parte cate o poveste de spus. In 2011, nu am avut cele mai mult evenimente over all, dar am facut cele mai multe conferinte. Cumva ne-am consolidat portofoliul, pe care dorim sa il pastram si in 2012, scrie acesta.

4,85 miliarde dolari

4,85 miliarde dolariLa aproape 5 miliarde dolari se estimeaza ca ar valora comertul electronic din Romania, aflam de la Orlando Nicoara, care-l citeaza pe vicepresedintele Google pentru pietele emergente, Mohammad Gawdat.

Intr-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar, Mohammad Gawdat a precizat ca Romania este o piata in care Google ar fi trebuit sa deschida un birou inca din anul 2007 sau 2008, dar planurile de expansiune au fost afectate de criza economica.

Potentialul de crestere este enorm datorita entuziasmului utilizatorilor locali fata de cele mai noi tehnologii, la un nivel comparabil cu cel din tari avansate ca SUA sau Europa Occidentala, a mai mentionat acesta.