Cum alegi numele unei companii

Cum alegi numele unei companiiDaca dorim sa alegem numele firmei pe care vrem sa o infiintam, putem sa luam cateva sfaturi de pe blogul lui Radu Georgescu.

Chiar daca pare un amanunt mic, este totusi unul destul de important. Nu trebuie sa fii specialist in branding, si daca nu vrei sa apelezi la servicii costisitoare ale unor specialisti atunci tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli.

Statul politienesc traieste bine-mersi

Statul politienesc traieste bine-mersiCateva incercari de manifestare publica soldate recent cu descinderi de dube si oameni saltati sunt cel putin tulburatoare, sugerand ca in Romania statul de drept si libertatea de exprimare sunt doar mofturi permise doar atat timp cat nu deranjeaza prea mult. In mai mult randuri, cateva zeci de persoane au fost retinute si amendate fara sa existe un lant transparent de proceduri si responsabilitati si, mai grav, impotriva legii, scrie pe Riscograma.

Avem ceva de invatat din experienta recenta a Ungariei?

Avem ceva de invatat din experienta recenta a Ungariei?Dupa ce a castigat detasat alegerile din aprilie 2010, partidul condus de Viktor Orban s-a pus pe treaba: a renuntat la acordul cu FMI, a impus taxe suplimentare bancilor, companiilor din energie, telecomunicatii si comert, a nationalizat Pilonul II de pensii care in Ungaria reprezenta circa 10% din PIB, a restrans competentele Curtii Constitutionale in ce priveste politicile fiscale, a fixat un curs valutar preferential pentru cei care doresc sa returneze creditele in avans, generand astfel sistemului bancar pierderi de cateva sute de milioane de euro, a incercat si incearca sa isi subordoneze Banca Centrala, iar lista ar putea continua, aflam de pe BusinessDay.

Social media in Romania

Social media in Romania"Pot spune ca 2011 a fost unul linistit in social media. Sau previzibil. Twitter si blogurile nu au avut cresteri majore si nici nu cred ca le vom vedea in 2012, desi inca mai am sperante pentru platforma de microblogging.
Facebook a crescut dupa asteptari si a trecut de 4 milioane de conturi in Romania.Nu stiu daca a fost cineva surprins de regresul inregistrat de Hi5 si Neogen, iar Netlog se tine pe pozitii si incearca sa nu piarda teren prea mult", scrie Cristian Manafu pe blogul sau.