Cadouri deosebite pentru Craciun

Cadouri deosebite pentru CraciunIn ultima saptamana Bucurestiul a fost ultra-aglomerat, de parca toata lumea si-a luat concediu si a plecat la cumparaturi. Pentru cei care au lasat cadourile pe ultima suta de metri, Razvan Pascu ne ofera cateva idei de cadouri ceva mai deosebite, mai ales pentru cei pasionati de calatorii.

Industria prelucratoare: China a depasit SUA si a devenit numarul 1 la nivel mondial

Industria prelucratoare: China a depasit SUA si a devenit numarul 1 la nivel mondialIn 2010, China a devenit cel mai mare producator de bunuri din lume, industria prelucratoare chineza generand o valoare adaugata de 1,92 mii miliarde dolari, cu 3,6% mai mult decat SUA. Pe locul trei din punctul de vedere al productiei industriale se situeaza Japonia cu $1,08 mii miliarde, pe patru Germania cu $0,6 mii miliarde, iar pe cinci Italia cu $0,3 mii miliarde. Romania se situeaza pe locul 38 cu o valoare de $36,8 miliarde, aflam de pe BusinessDay.

Sa se dea cate un miliard de euro, sa ajunga la toata lumea

Sa se dea cate un miliard de euro, sa ajunga la toata lumeaPe Riscograma putem afla ca 500 de banci europene au impartit 500 de miliarde de euro proaspat tipariti de BCE intr-o prima sarja, operatiune care a depasit chiar si cele mai “optimiste” asteptari. Dupa ce bancile au capatat printre dinti promisiunea ca nu vor mai fi puse sa suporte costurile unei restructurari a datoriilor, BCE spera ca macar o parte din bani sa sfarseasca in licitatiile pentru titluri de stat.

Interviu Catalin Tolontan

Interviu Catalin TolontanOrlando Nicoara a postat pe blogul sau fragmente din interviul acordat de Catalin Tolontan celor de la The Industry.

Afla care este parerea redactorului sef de la Gazeta Sporturilor despre presa scrisa si cea online.

Vezi de asemenea daca aplicatia pentru iPad a celor de la GSP va reusi sa amotizeze investitia de 250.000 de euro si daca campania politica de anul viitor va creste veniturile din publicitate.

Interviul este postat integral pe The Industry