Noul GSPTV.ro

Noul GSPTV.roGSP.ro si Q2M lanseaza in parteneriat cu Microsoft Romania versiunea HTML 5 a site-ului gsptv.ro, precizeaza Dragos Stanca.

Gsptv.ro este sectiunea video a gsp.ro.

Cu un design mai atragator si, mai ales, portalul functioneaza ca o aplicatie web ce simplifica pasii de navigare. Astfel, atat cele mai noi filmulete, cat si cele mai vizionate, sunt de acum mult mai vizibile.

Impresii din Paris

Impresii din ParisAtunci cand spunem Paris ne ducem cu gandul la cel mai important varf al triunghiului fericirii de cuplu din Europa, alaturi de Venetia si Barcelona, aflam de pe blogul lui Razvan Pascu.

Evident, acesta este un top romantic, ceea ce denota faptul ca hedonismul este modus-ul vivendi al gintei latine. Doar aici au fost cu succes “brevetate” “Laissez faire-ul, La dolce vita sau Fiesta”.

Din pacate, o data cu acestea si problemele financiare cele mai mari ale zonei UE. Totusi, orasul luminilor pastreaza ceva aparte pentru calatorul din fiecare, dat fiind ca aici este Mecca gastronomiei, modei, arhitecturii si binteinteles, a fericirii.

Cat ne-ar costa cresterea salariilor si pensiilor

Cat ne-ar costa cresterea salariilor si pensiilorDupa cum era de asteptat, apropierea alegerilor a determinat partidele aflate la putere sa aduca din nou in discutie posibilitatea cresterii salariilor si pensiilor pe parcursul acestui an, decizia urmand a fi luata in aprilie-mai, respectiv in momentul in care vor veni datele economice pe T1, scrie BusinessDay..

Nu spune nimeni ca pensiile sunt mari, sau ca pensionarii o duc bine, insa este extrem de greu sa cresti pensiile in conditiile in care evolutia economiei in acest an este incerta, iar deficitul bugetului asigurarilor sociale inregistreaza un minus de 13 miliarde de lei.

Unde comandam pe Amazon?

Unde comandam pe Amazon?Amazon ramane pentru unii singura sursa de cumparaturi online, pentru Cristian Manafu, este o destinatie web in care ajunge de multe ori din impuls.

Ieri am cumparat doua carti de pe Amazon US, iar la check-out am fost uimit un pic de valoarea transportului. Costa mai mult de jumatate din valoarea cumparaturilor mele, marturiseste bloggerul.

Istoria se repeta

Istoria se repetaSe crede ca toate companiile mari urmeaza o reteta a succesului. Orlando Nicoara a gasit dovada in declaratiile a doua dintre cele mai mari, Walt Disney si Facebook.

"We don’t make movies to make money, we make money to make more movies" – Walt Disney

"We don’t build services to make money; we make money to build better services" – Mark Zuckerberg

Similitudinea afirmatiilor este primul lucru care iese in evidenta. Cu toate acestea declaratia lui Zuckerberg are lipsuri la capitolul credibilitate, tinand cont ca valoarea companiei sale a atins 100 miliarde dolari, cat produsul intern al unei tari mici,
in doar opt ani.

Nici cititorii lui Orlando Nicoara nu sunt prea increzatori, unul dintre ei marturisind: " Acum am inteles de ce se va lista FB la bursa…, credeam ca vor actionarii mai multi bani".

Iarna asta vom depasi productia de aer pe teava de gaze

Iarna asta vom depasi productia de aer pe teava de gazeScaderea drastica a temperaturii din locuinte este in stransa legatura cu cresterea consumului de gaze. Cine a trait pe timpul comunismului, mai ales in provincie, isi poate aminti cum populatia urmarea cu infrigurare (la propriu) cum palpaia flacara la cuptorul aragazului.Traditia s-a pastrat si in vremurile democratice global incalzite.Sa salutam asadar cresterea PIB-ului ca urmare a sporirii livrarilor de aer, mentioneaza Logec.ro.