Presedintele Romaniei si mecanismele economice de nisa

Presedintele Romaniei si mecanismele economice de nisaLa ce mecanism economic s-a referit Presedintele cand a sugerat ca reintregirea salariilor bugetarilor se va face, in lipsa de solutii guvernamentale, din imprumuturi suplimentare ale statului?

Aceasta este o intrebare extrem de dificila mai ales daca raspunsul este cautat in paradigma economica prezidentiala perorata pana recent: austeritate, tratat fiscal, euro, case pentru viitorime nu datorii, reforma credibila a statului, precizeaza Lucian Isar.

RS Joomla

RS JoomlaRSJoomla! este o echipa tanara al carei scop este acela de a da o alternativa ieftina dezvoltatorilor de site-uri Joomla! Prin solutii complete pentru diferitele proiecte pe care acestia le dezvolta. Cum imi place mie sa explic celor care ma intreaba(chiar si rude apropiate care nu inteleg cu ce ne ocupam) … Dezvoltam aplicatii care ii ajuta pe cei care fac site-uri sa le faca mai usor si mult mai ieftin, scrie pe blogul sau Radu Georgescu.

RSJoomla! a inceput in 2007. Pe vremea aia lucram cu strainii, faceam site-uri pe banda rulanta, in special in Mambo si noul aparut Joomla! 1.0. La un moment dat am facut o aplicatie care il ajuta pe client sa construiasca formulare pentru site-urile lui. De acolo a pornit totul, marturiseste Alex Lamba, CEO-ul companiei.

La Targul de Turism: reducere 50% din comision de la EXIMTUR

La Targul de Turism: reducere 50% din comision de la EXIMTURAstazi se deschide la ROMEXPO Targul de Turism al Romaniei care va dura pana duminica. Peste 200 de agentii de turism va asteapta cu oferte turistice in Romania si in toata lumea, multe dintre ele cu oferte speciale pe perioada targului, aflam de la Razvan Pascu.

Ofertele speciale in cadrul unui targ de turism nu sunt ceva neobisnuit, agentiile cedand o parte din comisionul lor in speranta ca la targ vor vinde mai multe vacante. Si de multe ori oamenii reactioneaza pozitiv la ofertele agentiilor, iar asta se intampla nu doar in Romania, ci si in toata lumea.

Date economice pe scurt

Date economice pe scurtProductia de ciment a Romaniei a ajuns la 7,6 milioane tone in 2011, in crestere cu circa 8% comparativ cu anul 2010, dar in scadere fata de maximele atinse inainte de criza

Productia de anvelope a insumat anul trecut 27,8 milioane unitati, in crestere cu 16,7% fata de 2010, si cu 124% fata de 2009, informeaza BusinessDay.

Restantele la banci reprezentand intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratelor au crescut cu 0,69 miliarde de lei in luna ianuarie si a ajuns la 20,05 miliarde lei

Capul sus, domnule prim-ministru

Capul sus, domnule prim-ministruLa aproape o luna de la numirea sa in functie, premierul Mihai Razvan Ungureanu are o problema majora – risca sa risipeasca rapid tot valul de popularitate si speranta pe care s-a catarat fara un motiv deosebit, scrie Biziday.

Este usor sa fii dur cu cei mici, sa tai capete prin companii de stat si autoritati publice, dar daca presedintele te intoarce ca la Ploiesti iar tu premier te duci apoi plin de vorbe sa oferi batai pe spate economiei nu mai ai sansa deosebita ca lumea sa te considere rapid o alta marioneta, la fel cum a fost si Emil Boc.