Sefii, nemultumitii companiei

Sefii, nemultumitii companieiUn studiu realizat de o agentie de cercetare a pietei muncii arata ca daca la inceputul crizei cam 20% dintre angajatii din Romania aveau in plan sa demisioneze, acum doar 7-8% se gandesc serios la acest pas, noteaza Biziday.

Cel mai probabil acestia nu sunt simpli angajati ci oameni cu functii de raspundere in compania lor, caci acelasi studiu mai precizeaza ca 55% dintre directorii generali sunt nemultumiti de ceea ce fac sau de cat primesc pentru ceea ce fac.

Microsoft se intoarce si se razbuna

Microsoft se intoarce si se razbunaDupa 10 ani in care Microsoft s-a dus din ce in ce mai jos, scazand calitatea produselor, perceptia pietei asupra firmei si in final valoarea companiei, pare ca in sfarsit tinerii au inteles realitatea cruda: nu mai sunt leaderul care erau acum 15 ani.

Prin urmare, nu mai sunt in masura sa faca ce vor ei, urmand ca piata sa ii urmeze neconditionat. Acum, daca ei trag intr-o parte si Apple trage in partea cealalta, piata ii va urma pe Apple, scrie Radu Georgescu. Asa ca si ei – Microsoft – trebuie sa mearga in aceeasi directie

Cum arata pe valute rezervele valutare globale

Cum arata pe valute rezervele valutare globaleDatele sunt de la FMI. La nivel global, cea mai mare crestere o are categoria "alte monede". Adica dolarul australian, cel canadian samd.

Dintre "alte monede", cea mai mare pondere o are "aussie”-ul, urmat de yuanul chinez, precizeaza Dan Popa.

Dolarul australian devine incet incet o noua moneda de rezerva. Si yenul japonez creste, dar acolo e vorba de interventiile masive ale bancii Japoniei

Doua din publicitatea online

Doua din publicitatea onlineRaluca Mateescu, OMD, ex Initiative Media va coordona digitalul la MEC, adica va prelua pozitia lasata libera de Marius Pahomi, precizeaza Orlando Nicoara.

Gabriel David a plecat de la Media Direction dupa aproape 5 ani , timp in care a coordonat online-ul la aceasta agentie. El s-a alaturat echipei de digital de la Zenith Media.

Despre esec si alti demoni

Despre esec si alti demoniUnul dintre ingredientele esentiale ale succesului, micul secret despre care putini se incumeta sa vorbeasca-n gura mare este opusul succesului, marturiste Dragos Stanca.

Esecul. Datul in bara. Greseala. Gustul amar al buzei frante sub greutatea dintilor care musca pana dincolo de carne si durere. Gandul apasator, datator de fluturi in stomac si, evident, vocea enervanta care-ti suna obsesiv sub calota: Am gresit...