Care sunt planurile IKEA in Romania

Care sunt planurile IKEA in RomaniaEram fata in fata cu cel mai important om de la conducerea IKEA. Am “atacat” atunci mai intai subiectul “Romania”. Iata ce mi-a raspuns Mikael Ohlsson, Presedinte si CEO al IKEA Group, scrie Cristian Manafu.


Pentru viitor avem in vedere doua obiective. Primul este sa continuam sa crestem si sa generam, la randul nostru, crestere in piata. Romania ne-a oferit materiale de baza, antreprenoriat, o locatie foarte buna din punct de vedere logistic si o relatie foarte eficienta cu furnizorii. Ne propunem ca in viitor sa dezvoltam aceste aspecte. De asemenea, un al doilea obiectiv este sa ne dezvoltam reteaua de magazine, marturiseste CEO-ul IKEA.

Alta batalie politica

Alta batalie politicaMeciul dintre Ungureanu si Ponta privind existenta sau inexistenta banilor pentru cresterea salariilor este extrem de populist. Cei doi lideri se joaca practic cu nestiinta populara, presupunand ca lumea isi imagineaza bugetul statului ca fiind un soi de camara plina cu saci de bani. Bugetul statului nu este safe-ul BNR unde chiar sunt bani fizici, desi nici acolo nu se pastreaza rezervele valutare cum isi imagineaza unii, scrie Biziday.

Bugetul statului este un plan. Unul public, aprobat de parlament si executat de guvern. La fel de publica este executia bugetului, comunicata lunar si trimestrial de catre Fisc. In alta ordine de idei si afirmatia lui Ungureanu cum ca ar fi bani de salarii, si surprinderea lui Ponta cum ca n-ar fi sunt doar replici ipocrite din scenete penibile.

Impresii din Antalya

Impresii din AntalyaSunt in Antalya la invitatia agentiei de turism Happy Tour si a tour-operatorului Prestige Tours intr-un circuit prin cele mai frumoase 3 hoteluri din zona, scrie pe blogul sau Razvan Pascu.

Scopul personal al acestei calatorii este sa descopar daca Antalya este doar o destinatie de resorturi all-inclusive, asa cum o stiu toti romanii, sau daca dincolo de aceste resorturi sunt si alte lucruri de facut pentru o vacanta placuta inclusiv pentru cei ca mine, mai activi din fire, adauga bloggerul.

Opt despre Ronewmedia

Opt despre Ronewmedia1. Amploare – 3 zile, primul eveniment care dureaza cat o nunta pe vremuri :) (nu stiu daca si noptile sunt incluse in program :) ) – si locatie, locatie care se anunta spectaculoasa, Dragos spune ca adauga respect unei industrii care merita asta, scrie Orlando Nicoara;

2. Numarul speakerilor: destul de rar sa vezi “aliniati”, frumos, peste 70 de oameni din industria globala, regionala si locala. Nu 40, cum se anuntase initial;

3. Agenda, impartita pe 7 tematici: search si social media marketing [ziua 1], digital marketing, mobile si gaming [ziua 2], content si e-commerce [ziua 3];