Concurs TAROM: Valiza cu suveniruri

Concurs TAROM: Valiza cu suveniruriTAROM a lansat un concurs prin intermediul caruia toti iubitorii de calatorii isi pot impartasi experientele de calatorie celor care sunt interesati de noi destinatii sau care doresc sa redescopere orasele pe care deja le-au vizitat, scrie pe blogul sau Razvan Pascu.

Ce premii puteti castiga?

* memory-stick-uri in forma de avion
* machete de avion
* mile Flying Blue
* bilete de avion dus-intors cu plecare din Bucuresti catre Roma, Viena, Bruxelles, Istanbul, Londra sau Budapesta.

De ce ar trebui sa ne pese de independenta BNR

De ce ar trebui sa ne pese de independenta BNRDesi ingrijorarea mea initiala poate fi vazuta si din acest unghi cred in continuare ca independenta bancii centrale este mult mai importanta. Numai o banca centrala independenta poate sa anihileze efectele unei politici fiscale care creste deficitul bugetar si datoria publica, precizeaza Florin Citu.

O banca centrala independenta este concentrata atat asupra obiectivului pe termen mediu de a mentine preturile stabile dar mai ales asupra obiectivului pe termen lung – bunastarea cetatenilor. O banca centrala independenta ar avertiza asupra riscurilor pentru inflatia viitoare din cresterea salariilor fara nicio legatura cu productivitatea.

Noul Realitatea.net

Noul Realitatea.netCateva noutati: este [cred] primul proiect de publishing online romanesc cu layout specific pentru cele mai intalnite doua rezolutii de ecran: 1024 x 768 si 1280 x 800, s-a lucrat la optimizarea fonturilor [Google Web Fonts], s-a customizat un motor de cautare propriu, articolele sunt structurate in taburi separate de text, foto si video, homepage diferit in mai multe formate [regular, news alert, breaking news], toata zona video optimizata in html5. Si multe alte detalii importante, dar neinteresante pentru toata lumea, scrie pe blogul sau Dragos Stanca.

De la marul lui Adam la Programul lui Ponta

De la marul lui Adam la Programul lui PontaCum mai toate site-urile sunt programate sa iti aduca automat stirile mai vechi care au acelasi subiect te poti trezi la stirea cu Programul depus la Parlament cu un link nevinovat catre o stire intitulata “Cele mai importante 15 masuri ale lui Victor Ponta” daca esti neatent si nu vezi ca aceasta stire este veche de o saptamana, s-ar putea sa crezi ca in Programul depus la Parlament este prevazuta reducerea CAS-ului, reducerea TVA-ului la produsele alimentare, cresterea salariului minim, revenirea salariilor bugetarilor si restituirea pensiilor taxete ilegal, toate acestea in limita unui deficit bugetar de 3%, precizeaza Biziday.

Vom avea un nou guvern cateva comentarii

Guvernul Ponta trebuie sa fie unul de tranzitie, care sa nu ia decizii controversate pana in toamna, si nici sa nu incerce sa schimbe legi importante precum cea a educatiei, noteaza Businessday.

Cresterea controlata a salariilor bugetarilor, returnarea restantelor catre pensionari, imbunatatirea gradului de colectare a veniturilor la buget, relansarea dezbaterilor pe marginea unei noi Legi a Sanatatii si alte astfel de masuri pot fi implementate fara prea multe probleme, insa deciziile cu adevarat importante ar trebui luate de viitorul guvern rezultat din alegeri.