Voluntar de Profesie a ajuns la a treia editie

Voluntar de Profesie a ajuns la a treia editieFundatia Vodafone Romania a dat startul inscrierilor in sezonul al treilea al programului “Voluntar de Profesie“. Anul acesta, 15 oameni interesati de voluntariat vor lucra in ONG-uri timp de 6 luni si vor primi in toata aceasta perioada un salariu de la fundatie. Acesta este tot conceputul: poti fii acum voluntar fara sa ai grija remuneratiei lunare, mentioneaza Cristian Manafu.

Perioada de inscriere este intre 15 mai – 15 iunie, iar voluntarii alesi vor incepe activitatea pe 15 septembrie.

Familia Ionescu si linia de credit de un miliard de lei de la Banca Mondiala

Familia Ionescu si linia de credit de un miliard de lei de la Banca MondialaDomnul Ionescu avusese o zi proasta. Seful ii cerea pentru aceiasi bani tot mai multa performanta si nu vedea ca un alt coleg- Popescu, tragea clapa la locul de munca. Odata ajuns acasa, dl. Ionescu se aseza la televizor si vazu cum premierul anunta o noua linie de credit de un milard de euro obtinuta aproape moca “Cea mai ieftina posibil si cea mai buna pentru tara”, zicea premierul.

Dl. Ionescu amutise instant. De cate ori premierii din tara lui luau un imprumut, nu treceau mai mult de cateva luni si lui ii cresteau taxele ori impozitele, scrie pe blogul sau Dan Popa.

Despre rigoarea nauca de-a lua literal cifrele INS

Despre rigoarea nauca de-a lua literal cifrele INSPutem spune azi ca am intrat in recesiune, pentru ca tocmai s-a anuntat a doua scadere consecutiva in primul trimestru. La fel de bine putem spune ca am iesit din recesiune, pentru ca de o luna si jumatate a inceput deja trimestrul al doilea, scrie Riscograma.

Putem spune ca o scadere de 0,1% e totusi o scadere. La fel de bine putem spune ca marjele de eroare ale INS au altceva decat zero inainte de virgula.

Urmatorul la rand, la educatie

Urmatorul la rand, la educatieCum se stie, cartea e grea. Iar sa conduci ministerul educatiei e un lucru dificil.

Mai ales acum ca sta presa cu ochii pe mapa ta profesionala ca pe butelie si, cum vede un plagiat, pac cu el la gazeta!

Sunt curios daca pana la urma Victor Ponta va gasi un ministru care sa se remarce si prin altceva decat prin abilitatea de a clona diplome sau operele altora, se intreaba Bogdan Glavan.