Cadere libera: China, dupa Grecia?

Sunt cuvintele lui Tyler Cowen, dupa stirea de azi conforma careia chinezii nu mai platesc pentru importurile de carbune si minereu de fier comandate, de frica scaderii preturilor, precizeaza Bogdan Glavan.

Cadere libera este o expresie care, daca China intra in criza, va caracteriza nu economia chineza, ci economia mondiala.

Piata anuala de media

Piata anuala de media1. Worldwide, piata anuala de media/publicitate este estimata la 525 miliarde USD, noteaza Orlando Nicoara.

2. Worldwide, piata anuala de ecommerce este estimata la 680 miliarde USD

Care din ele credeti ca va creste in urmatorii ani?

Avem o comunitate de mommy bloggers?

Avem o comunitate de bloguri tech destul de puternica, avem una de food blogging foarte numeroasa, avem o blogosfera feminina activa. Cum stam insa cu segmentul numit “mommy bloggers”, se intreaba Cristian Manafu.

In alte parti, in special in US, fenomenul – caci da, vorbim de un adevarat fenomen – al mamicilor active in social media este mult discutat si analizat. Exista cercetari serioase, exista multe evenimente, iar brand-urile iau foarte in serios influenta “mommy bloggers”.

Poate schimbam tot sistemul

Poate schimbam tot sistemulEmergenta premierului Victor Ponta in materia banilor europeni, furati de adversarii politici carora le-a succedat la putere, are o utilitate strict politica.

Premierul pare furios si parca uimit de faptul ca banii europeni chiar au fost furati de o infernala masinarie de partid, scrie Biziday.

De parca n-ar fi tipat el insusi aceleasi lucruri atunci cand era in Opozitie.