Pro si contra Nicusor Dan

Pro si contra Nicusor DanPRO: Pentru ca nu e politician sau om de afaceri, ci un om ca mine si ca voi, care, in plus fata de mine si de voi, e dispus sa-si distruga tineretea, luptandu-se cu sistemul din interior, marturiseste Bogdan Glavan;

Pentru ca, dintre toti candidatii, e singurul care merge cu metroul, cu autobuzul si cu picioarele proprii prin orasul asta, pe care smecherii il vad numai din limuzine de lux;

CONTRA: Pentru ca e tributar gandirii colectiviste.

Care este cea mai cunoscuta clinica stomatologica in blogosfera?

Care este cea mai cunoscuta clinica stomatologica in blogosfera?Cristian Manafu ne invita sa participam la un mic experiment pe blogul sau. Este foarte simplu, nu trebuie decat sa raspundeti la intrebarea "Care este clinica stomatologica care va vine in minte".

Scopul acestui test este de a demonstra puterea social media. Daca stiti raspunsul, sunteti invitati sa comentati pe manafu.ro

Norocul Poloniei in 2013: un sat pe nume Romania

Norocul Poloniei in 2013: un sat pe nume RomaniaIn momentul maxim al dezmatului cu fonduri europene, cand ajunsesera sa fie construite parcuri la tara, primarii de comuna dadeau explicatii de cel mai cinic bun-simt: „daca nu cheltuiam banii, ii pierdeam”. Logica asta functioneaza, aproape fara exceptie, pana la cel mai inalt palier al administratiei romanesti. Si este, de la un punct, singura posibila, precizeaza Riscograma.

Mai exact, de la punctul in care scopul principal al banilor europeni a fost ratat. Banii sunt pentru a ajuta tarile mai putin dezvoltate sa le ajunga din urma pe cele mai dezvoltate. In lipsa proiectelor care sa ajute acestui scop, este bine macar ca banii sa ajute contul curent, adica sa intre si sa circule in economia locala. In Romania nu se intampla nici macar atat, pentru ca proiectele nu sunt doar inutile – ca peste tot – dar si prost-intocmite.

Sa ne dam foc la case si sa fugim in munti

Sa ne dam foc la case si sa fugim in muntiNu stiu daca asta chiar a fost tactica specific romaneasca, asa cum am invatat la orele de istorie din generala. N-am inteles nici atunci si nu inteleg nici acum de ce este eroic sa-ti parjolesti singur holdele, sa-ti otravesti singur fantanile ca sa nu o faca turcii sau tatarii.

Ei, cam genul acesta de tactica pare acum Isarescu sa o aplice pe cursul de schimb. Ne-am imprumutat la FMI, ne-am facut rezerva dodoloata pentru ca la momentul bataliei sa fugim in munti, tragand asa din fuga calului cate o interventie inapoi, intr-o piata care ne umfla cursul, scrie Biziday.