Este normal ca statul sa reprezinte 50% din economie?

Este normal ca statul sa reprezinte 50% din economie?Miscarea care pune stapanire pe Europa sustine cu tarie ca masurile de austeritate nu au ajutat.

Solutia oferita este cresterea cheltuielilor publice si, unde se poate, iertarea datoriilor publice, noteaza Florin Citu.

Asadar, esecul politicilor economice din ultimii ani este aruncat in spatele celor care sustin economia de piata si un stat minimal.

De ce se depreciaza leul cateva comentarii

Evolutia cursului valutar a fost in ultima vreme unul dintre subiectele tratate pe larg de mass-media, deprecierea monedei nationale fiind speculata si din punct de vedere politic, precizeaza BusinessDay.

De ce s-a depreciat leul, ce s-a intamplat cu celelalte monede din zona, si la ce sa ne asteptam in perioada urmatoare?

Vodafone lanseaza noua campanie de brand

Vodafone lanseaza noua campanie de brandDupa cateva zile de teasing, compania a dezvaluit noua pozitionare a brandului: “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”.

Campania reprezinta o noua etapa in viata brandului Vodafone, precizeaza Cristian Manafu, care isi propune “sa fie alaturi de oamenii si comunitatile care au ideile, curajul si determinarea de a actiona spre mai binele comun”.

Grecia, numai buna de exemplu. Negativ

Grecia, numai buna de exemplu. NegativDupa ce au dus democratia in derizoriu aducand in Parlament tot felul de partide extremiste, grecii par a se fi razgandit, scrie Biziday.

Desi dupa prima saptamana de haos si discutii care nu au putut duce la formarea unui guvern, pareau a creste in sondaje politicienii care sustineau ca acordurile internationale trebuie rediscutate, raspunsul ferm al europenilor pare a-i fi convins pe greci ca nu poti si cu sufletu-n rai si cu slanina-n pod.

Nu pot ramane in zona euro daca nu isi platesc datoriile si, mai ales, daca nu isi schimba modul de viata.