Cum ne planificam singuri vacantele?

Cum ne planificam singuri vacantele?Multa vreme, m-am lasat pe mana agentilor de turism pentru plecarile externe. Cum unele plecari au aparut aproape spontan in agenda mea, de un an, folosesc servicii de booking online. Imi planific singur plecarile, declara Cristian Manafu.

Pentru bilete de avion am folosit site-urile liniilor aeriene de multe ori, insa pentru o verificare a ofertelor am mers, de cele mai multe ori, pe SkyScanner. Am mai incercat Govolo.de si AirTickets24. Pentru camere de hotel, am ales mereu Booking.com.

One.ro

One.roDin 25 Iunie, pe veveve, avem “di toate”: un Volvo C30 (ce culoare, ce culoare :) ), sectiuni noi, 10 vauchere a cate 1000 euro de la Rovere Mobili, articole de sezon, vauchere de la H&M, produse cosmetice Marionnaud, si mult continut, toate pe One.ro, scrie Orlando Nicoara.

Dorele, mai plagiem si noi ceva?

Dorele, mai plagiem si noi ceva?“Colonizarea” invatamantului romanesc ar fi probabil cea mai buna rezolvare la criza actuala din educatie. Si la asa ceva s-ar ajunge spontan prin privatizarea radicala a acestuia, marturiseste Bogdan Glavan.

Nu vad de ce avem nevoie de universitati de stat romanesti, daca nu avem nevoie de intreprinderi de stat romanesti in orice alt domeniu.

Stiati ca Hidroelectrica a dat deja faliment?

Stiati ca Hidroelectrica a dat deja faliment?200 de milioane de euro este tot profitul obtinut in 12 ani de Hidroelectrica care valoreaza oficial 3 miliarde de euro (in realitate peste 10 miliarde de euro), informeaza Riscograma

Insolventa de acum este doar capatul unui lant de ticalosii:

- povestea stupida a “curentului ieftin”, adica a pretului calculat dupa falimentara formula socialista cost-plus-ceva.

- cealalta poveste stupida, a “cantitatilor mari”, cand in realitate hidrocentralele vand cel mai profitabil cantitati mici, pe varfuri de cerere.

Plictisitoarea criza greaca

Plictisitoarea criza greacaDe fapt, criza greaca incepe sa plictiseasca prin reluarea acelorasi teme. Grecia cere bani. Se jura ca in schimbul lor va face reforme.

Se pariaza pe defaultul elen. Agentiile de rating retrogradeaza banci si companii, euro scade in fata dolarului. Bursele scad, tonurile din media devin dramatice. UE se face ca pune conditii dure. In final, ii da banii, scrie Dan Popa.