10. Zuzu

10. Zuzu

Ultimul loc este ocupat de brandul Zuzu, o marca care anul trecut nu se afla intre primele zece branduri romanesti.

9. Pate Sibiu

9. Pate Sibiu

Marca Pate Sibiu, din portofoliul producatorului de pate de ficat si conserve de carne Scandia Sibiu, se afla pe locul al noualea. Brandul nu se afla anul trecut in primele zece marci romanesti.

8. Cris-Tim

8. Cris-Tim

Producatorul Cris-Tim, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de mezeluri, ocupa locul al optulea in top, in scadere cu o pozitie fata de 2012.

7. Napolact

7. Napolact

Napolact, unul dintre mai mari jucatori pe piata locala de produse lactate, se afla pe locul al saptelea, in crestere cu doua trepte fata de 2012.

6. Dero

6. Dero

Pozitia a sasea este ocupata de marca Dero, o intrare noua intre primele zece branduri romanesti.

5. Plafar

5. Plafar

Producatorul de plante medicinale si ceaiuri Plafar se afla pe locul al cincilea in top, in creste cu un loc fata de 2012.

4. Gerovital

4. Gerovital

Gerovital, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de produse cosmetice, se afla pe locul al patrulea in top, in scadere cu doua pozitii fata de anul trecut.

3. La Dorna

3. La Dorna

La Dorna, unul dintre cele mai importante branduri de pe piata produselor lactate din Romania, se afla pe locul al treilea. Marca a avansat doua locuri, anul trecut aflandu-se pe pozitia a cincea in clasament.

2. Dorna

2. Dorna

Locul al doilea este ocupat de Dorna, unul dintre cele mai iubite nume pe piata locala de ape minerala si plata.

1. Borsec

1. Borsec

Brandul de ape Borsec se afla pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai puternice branduri romanesti.