1 / 8

Costi Mocanu, Voyo: Marea provocarea pe video la cerere va fi cand va intra un jucator international

Costi Mocanu, managerul platformei de continut video cu plata Voyo:


"Cred ca nu ne putem astepta anul viitor la schimbari spectaculoase. Marea provocare in zona de video la cerere va fi cand un jucator mare va cuteza sa aterizeze aici. Dar asta in urmatorii cinci ani, nu mai devreme, pentru ca sunt alte piete mai interesante decat ale noastre.


Cand am lansat Voyo, ne-am asigurat ca utilizatorii pot plati prin toate platformele posibile. In Cehia am lansat un media player care se numeste Voyo player si pe care probabil il vom aduce si in Romania. Practic, este o optiune care iti transforma televizorul care nu este smart in unul care este inteligent, adica ii ofera acces la Voyo.


Eu cred foarte mult in produsele originale. Daca va uitati la cifrele mari de abonamente pe care Netflix le-a inregistrat, acestea au venit din continut original, de la House of Cards.


Un episod din Las Fierbinti isi pierde din interes dupa vreo 2 zile de la momentul la care este difuzat la televiziune. Insa, serialul nu este un carlig pentru decizia de abonare.


Decizia de abonare este data mai degraba de evenimentele care se intampla o data si, de aceea, sportul este atat de important si atat de scump. Noi am avut o astfel de experienta anul trecut, dar nu pentru un eveniment de fotbal, cand s-au inregistrat 5.000 de abonati noi intr-o zi. Ca multi dintre ei au apelat la acesta democratie din domeniu si a doua zis au trimis un SMS si au spus stop este altceva.


Principala cale de combatere a pirateriei este la indemana noastra, dar este conditionata de bugete. Pentru ca rata piratei va fi mai mica cand vom fi pregatiti sa dam un contibut mai bun decat cel de azi, atunci va fi altfel.


Stiu cum arata Netflix, Hulu- au aplicatii absolut spectaculoase- dar daca frunzaresti titlurile, nu sunt nici pe de parte cele de calibrul de pe celebrele site-uri haiducesti de la noi."

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri