Amazing Spider-Man 2

Amazing Spider-Man 2

"Amazing Spider-Man 2" a dat startul sezonului filmelor de vara pe 2 mai, cand lupta dintre indatoririle obisnuite ale lui Peter Parker si responsabilitatile iesite din comun ale Omului-Paianjen, au revenit din nou in centrul atentiei.

Analistii Cowen Group citati de CNBC noteaza ca in general filmele de actiune care sunt lansate in prima luna din mai, au avut performante solide de-a lungul istoriei.

Surse foto: website-urile filmelor, producatorii filmelor

Godzilla

Godzilla

Celebru dupa seria “Breaking Bad”, Bryan Cranston se alatura altor actori precum Aaron Taylor-Johnson si Elizabeth Olsen in reeditarea filmului “Godzilla” lansat pentru prima data in 1998. Noul “Godzila” a fost lansat pe 16 mai.

X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past

Noul film din seria X-Men a fost lansat pe 23 mai si ii readuce in atentia publicului pe actorii tineri, dar si pe cei deja consacrati in celebra franciza inspirata din benzile desenate.

Capetele de afis sunt Hugh Jackman si Patrick Stewart urmati de Jennifer Lawrence si Michael Fassbender.

A Million Ways to Die in the West

A Million Ways to Die in the West

Seth MacFarlane, regizorul “Family Guy” si “Ted” revine in box office-ul american cu o comedie western, nerecomandata copiilor sub 17 ani.

"A Million Ways to Die in the West" a fost lansat pe data de 30 mai.

Maleficent

Maleficent

Tot pe 30 mai a fost lansat si cel mai recent film in care joaca Angelina Jolie. Ea joaca rolul personajului negativ din celebrul film Disney “Frumoasa Adormita”.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Thrilerul "Edge of Tomorrow" este bazat pe un roman japonez scris de Hiroshi Sakurazaka si il are ca actor principal pe Tom Cruise.

Analistii considera ca data lansarii, 6 iunie, va ajuta filmul sa depaseasca “Transformers”, care va lansat ulterior.

How to Train Your Dragon 2

How to Train Your Dragon 2

"How to Train Your Dragon 2," lansat pe 13 iunie, este singura animatie cu buget mare care a reusit sa intre in topul estimarilor facute de analistii Cowen Group.

Jersey Boys

Jersey Boys

"Jersey Boys" este reeditarea unui musical celebru pe Broadway despre formatia pop americana The Four Seasons.

Filmul este asteptat sa se lanseze pe 20 iunie.

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

Regizorul Michael Bay va lansa pe 27 iunie cel de-al patrulea film din seria “Transformers”, de data aceasta avandu-l in rol principal pe Mark Wahlberg si nu pe without Shia LaBeouf.

Analisii spun ca data lansarii a fost bine aleasa in conditiile in care filmul nu va avea nicio competitie din partea altor pelicule similare in acel interval de timp.

Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes

Povestea luptei dintre oameni si maimute pare sa fie depasita, insa reeditarea “Dawn of the Planet of the Apes” a facut deja multi curiosi. Filmul va ajunge in cinematografe pe 11 iulie.