Meg Ryan & Michael Parkinson

Prezenta lui Meg Ryan in cadrul emisiunii prezentate de Michael Parkinson la BBC, in 2003, a dezvaluit un trac pe care actrita il avea in fata multimii. Aceasta a recunoscut ca nu se simte bine in lumina reflectoarelor si dupa ce a dat mai multe raspunsuri monosilabile prezentatorului, i-a sugerat sa nu ii mai adreseze intrebari.

Sursa foto: Mediafax Foto.

John Lydon, solistul Sex Pistols & Carrie Bickmore

Unul dintre cele mai ciudate reactii venite din partea unei vedete in cadrul unui interviu TV a fost a solistului trupei Sex Pistols, John Lydon. Invitat la o emisiune din Australia in luna aprilie a anului 2013, acesta a rabufnit in fata prezentatoarei Carrie Bickmore atunci cand a fost intrebat care sunt gandurile lui cu privire la moartea lui Margaret Thatcher. Cantaretul a acuzat-o pe prezentatoare de abuz sexist si i-a spus in repetate randuri sa taca, pe motiv ca "atunci cand un barbat vorbeste, nu il intrerupi".

Sursa foto: Mediafax Foto.

The Bee Gees & Clive Anderson

Membrii trioului pop The Bee Gees au recunoscut, invitati in cadrul emisiunii Clive Anderson Talks Back, difuzata la BBC in 1997, ca numele initial al formatiei a fost "Les Tosseurs". Atunci cand gazda emisiunii, Clive Anderson, le-a spus ca vor ramane intotdeauna niste "tossers" (cuvant care se traduce printr-o jignire) pentru el, membrii formatiei au parasit platoul emisiunii.

Sursa foto: Shutterstock.

Tom Selleck & Rosie O'Donnell

La o luna dupa masacrul de la liceul Columbine din orasul Jefferson al statului american Colorado, in urma caruia au murit 12 elevi si un profesor, actorul Tom Selleck a fost invitat la emisiunea Rosie O'Donnell Show. Acesta vorbea insa in calitate de membru al organizatiei nonprofit Asociatia Nationala a Armelor (National Rifle Association) si a inceput o disputa cu gazda emisiunii, care era in favoarea interdictiei detinerii de arme.

Sursa foto: Mediafax Foto.

Guy Goma & Karen Bowerman

Moderatoarea BBC Karen Bowerman a invitat in platou in congolez pe nume Guy Goma, care fusese invitat la un interviu pentru un loc de munca. Barbatul a fost confundat cu expertul in industria muzicii online Guy Kewney si a fost intervievat in direct.

Sursa foto: YouTube.

Quentin Tarantino & Krishnan Guru-Murthy

Regizorul de la Hollywood Quentin Tarantino a fost invitat in luna ianuarie a anului 2013 in cadrul programului Channel 4 News prezentat de Krishnan Guru-Murthy pe canalul Channel 4, pentru a vorbi despre cel mai recent film al sau de atunci, Django Unchained.

Cand intrebarile in legatura cu violenta din film au devenit tot mai insistente, regizorul i-a spus ca ii poate inchide gura.

Sursa foto: Shutterstock.

Sursa foto: Un om care intervieveaza/ Shutterstock.