Curierul National

Curierul NationalStructura participantilor din sectorul imobiliar s-a schimbat radical fata de perioada de boom, informeaza Curierul National, pe prima pagina de astazi: "In momentul de fata proprietarii din piata se impart in trei categorii: cei care doresc sa vanda peste pret, cei care merg in media de piata a preturilor si cei care sunt dispusi sa coboare pretul acolo unde intalnesc asteptarile cumparatorilor".

Financiarul

Financiarul"Pe fondul crizei si al masurilor de austeritate, tot mai putini sunt cei care reusesc sa nu-si cheltuiasca banii depusi in banci. De altfel, la finalul lunii septembrie, atat nu­ma­rul deponentilor persoane fizice, 15,7 milioane de oameni, cat si cel al deponen­tilor persoane juridice, 939.000 de socie­tati, au atins nivelurile minime din ultimele 21 de luni, adica de la 1 ianuarie 2009", scrie Financiarul, pe prima pagina.

Gandul

Gandul"Anul trecut au venit 10.000 de oameni la parada de sub Arcul de Triumf, ieri de abia s-au strans 2.000. Bucurestenii ne-au spus ca nu de drag au iesit sa vada defilarea, nici din mandria de a fi romani, ci mai mult pentru copiii lor, dornici sa vada pe viu blindate ca-n jocurile lor pe calculator", noteaza Gandul, pe prima pagina

Evenimentul Zilei

Evenimentul Zilei"Desi are un plan de combatere a defrisarilor ilegale, Romania este pe ultimul loc in UE la capitolul actiuni concrete si risca sanctiuni dure incepand cu 2012", scrie Evenimentul Zilei pe prima pagina de astazi.

Adevarul

AdevarulSubiectul central din Adevarul trateaza evolutia cursului de schimb din 2011: "Banca centrala este pregatita sa mentina dobanda-cheie
la nivelul actual pentru a consolida stabilitatea cursului de schimb leu-euro in perioada urmatoare. Totusi, o noua criza
politica, derapajele bugetului general consolidat sau turbulentele din zona euro ar putea scoate moneda nationala de pe traiectoria stabila, considera analistii financiari"

Romania Libera

Romania Libera"In 50 de ani sub Tito si comunisti, vlahii din Valea Timocului aproape uitasera ca-s romani. A trebuit sa vina valul de contrabanda din timpul razboaielor Iugoslaviei ca sa-si aminteasca de fratii lor de peste Dunare", scrie Romania Libera, pe prima pagina de astazi.