Gandul

Gandul"In Capitala sunt Inmatriculate 20.000 de maşini <<de fite>>. Intre ele - 29 Lamborghini, 102 Ferrari si peste 1.000 de Porsche. Exista foarte multe masini de dimensiuni mari,desi fiecare loc de parcare e disputat de zece soferi", scrie Gandul pe prima pagina.

Financiarul

Financiarul"Directorii companiei de stat stiu sa faca afaceri si in mediul privat, mai ales prin contracte al caror beneficiar este chiar statul. Marcel Piteiu, directorul general al Romgaz, este asociat intr-o firma - Hidraulic Moinesti - care a sub­contractat lucrari pen­tru societatea pe care o conduce . El este partener cu Viorel Barbu, director de dezvoltare la Transgaz, o alta firma de stat",informeaza Financiarul intr-unul din subiectele centrale de astazi.

Romania Libera

Romania Libera"Marian Stas a plecat din Romaia in 1999 pentru a face studii masterale la Harvard si marturiseste ca a revenit in tara pentru a contribui la dezvoltarea acesteia. De cand s-a întors, a propus si a condus proiecte pentru dezvoltarea sistemului de învatamant, a publicat nouă carti si peste 100 de articole, a realizat traininguri, tutorate, consultanta, a tinut cursuri in cadrul Universitatii Bucuresti, al SNSPA si al Academiei Tehnice",noteaza prima pagina din Romania Libera.

Curierul National

Curierul National"Romanii au devenit mai preocupati pentru economisire de la declansarea crizei, dupa ce in anii de boom descoperisera mirajul creditului. Aceasta realitate este surprinsă de dinamica pozitiva a activelor fondurilor de investitii, la care romanii au subscris constant in ultimii doi ani", este ideea din articolul principal din Curierul National de astazi.