Garsoniere in Bucuresti

Garsoniere in BucurestiO garsoniera in apropiere de Mall Vitan cu o suprafata de 35 mp este scoasa la vanzare pentru 35.000 euro plus TVA. Locuinta este amplasata intr-un bloc construit in 2008.

O garsoniera de 35 mp intr-un bloc finalizat in 2013, in apropiere de metrou Tineretului si langa Parcul Carol este scoasa la vanzare pentru 42.500 euro. Locuinta face parte din ansamblul Carol Green Residence.

Si in zona parcul Tineretului sunt scoase la vanzare mai multe unitati noi, preturile depasind 40-45.000 euro.

Sursa informatii: Coldwell Banker Mosilor/Credit View. Sursa foto: Credit View.

Apartamente cu doua camere

Apartamente cu doua camerePreturile apartamentelor de doua camere in a doua faza de constructie a Vitan Residence (foto) incep de la 66.700 euro cu TVA inclus.

In Vila Foisor, amplasata in zona mall Vitan, preturile apartamentelor de doua camere incep de la 62.000 euro plus TVA.

Apartamente noi cu 2 camere, intr-un proiect rezidential nou din apropiere de statia de metrou Mihai Bravu, au preturi incepand de la 46.500 euro plus TVA, suprafetele incepand de la 44 mp.

Pe piata sunt si proiecte care au apartamente cu suprafete mai mari, cum este New Town sau Asmita Gardens, dar unde preturile sunt mult mai mari. Spre exemplu, in New Town, ca urmare a unei promotii, un apartament de 2 camere porneste de la 77.000 Euro+ TVA 5%. In New Town suprafetele incep de la 70 mp, in timp ce in Asmita preturile pentru doua camere depasesc 90.000 euro.

Sursa informatii: site-urile proiectelor, imobiliare.ro.

Mansarde noi pe blocuri vechi, o varianta mai ieftina

Mansarde noi pe blocuri vechi, o varianta mai ieftinaChiar si apartamentele de 3 camere la mansarda blocurilor din zone centrale au preturi similare cu cele ale garsonierelor. Spre exemplu, pe piata sunt oferte in zona Brancoveanu, de apartamente de 65 mp la preturi de 37.000 euro. Constructia este realizata din BCA.

Sursa informatii si poza: Imobiliare.ro

Apartamente noi in Timisoara

Apartamente noi in TimisoaraO mansarda cu scara interiora din Timisoara costa 26.900 euro, in timp ce un apartament de 2 camere de 42 mp este scos la vanzare pentru aproape 32.000 euro.

Sursa informatii si foto: Imobiliare.ro.

Apartamente in Cluj

Apartamente in ClujIn Cluj, o garsoniera intr-o zona semicentrala, in proximitatea garii, intr-un imobil nou, costa aproape 30.000 euro. Suprafata locuintei este de 34 mp utili.

Sursa informatii si foto: Blitz Imobiliare