Birouri in Ghencea, Bucuresti

Birouri in Ghencea, BucurestiIn Bucuresti, primul loc in top este ocupat de o cladire de birouri situata in zona Ghencea, ce are un pret cerut de 12,58 de milioane de euro. Imobilul are o suprafata utila inchiriabila de aproape 11.000 de metri patrati, distribuita pe parter si sapte etaje; acestora li se adauga doua nivele de parcare subterana, cu o capacitate de 100 de locuri, ce ocupa o suprafata de 3.000 de metri patrati. Tariful de inchiriere practicat pentru aceasta proprietate este de 9 euro pe metru patrat pe luna, la care se adauga si cheltuielile cu serviciile de intretinere, in valoare de inca 3 euro pe metru patrat pe luna.

Sursa: Coldwell Banker Mosilor.

5.000 mp de birouri pe Lipscani, Bucuresti

5.000 mp de birouri pe Lipscani, BucurestiPe locul al doilea in clasament se situeaza un imobil de birouri de pe strada Lipscani, in schimbul caruia proprietarul solicita 7,8 milioane de euro. Cladirea de cinci etaje dispune de o suprafata de 5.042 de metri patrati si are in prezent un grad de ocupare de 90%. Imobilul a fost complet renovat in anul 2002 si are o capacitate de parcare de 30 de locuri.

Sursa foto: Tiriac Imobiliare.

Birouri Aviatorilor, Bucuresti

Birouri Aviatorilor, BucurestiLa pretul de 6 milioane de euro este scoasa la vanzare o cladire cu opt nivele (demisol, parter si sase) construita in anul 2008, in zona Aviatorilor-Herastrau. Imobilul are o suprafata utila de 1.570 de metri patrati. Constructia este amplasata pe un teren de 572 de metri patrati si dispune de 12 locuri de parcare.

Sursa foto: 21Imobiliare.

Birouri Aviatiei, Bucuresti

Birouri Aviatiei, BucurestiTot in nordul Capitalei, in zona Aviatiei, o cladire de opt nivele (parter si sapte etaje), cu o suprafata utila inchiriabila de 3.900 de metri patrati, poate fi achizitionata cu 5,85 de milioane de euro. Proprietatea respecta standardele constructiilor „verzi” in ceea ce priveste consumul de energie si dispune de 60 de locuri de parcare. Pretul de inchiriere pentru imobil este de 15 euro pe metru patrat pe luna.

Foto: Regatta.

Vila in zona Dacia, Bucuresti

Vila in zona Dacia, BucurestiLa un pret de 4,7 milioane de euro este listata pe SpatiiComerciale.ro o vila cu destinatia spatii de birouri, situata in zona Dacia - Gradina Icoanei. Cu o suprafata de 2.264 de metri patrati, constructia in stil bizantin a fost complet restaurata atat la interior, cat si la exterior. Imobilul dispune de un garaj cu o capacitate de trei locuri, iar in curtea acestuia pot fi parcate pana la 15 masini. Tariful de inchiriere pentru aceasta proprietate se ridica la 17.000 de euro pe luna.

Foto: Perfect Consulting

Zona Iris, Cluj Napoca

Zona Iris, Cluj NapocaIn Cluj-Napoca, zona Iris, o cladire de 2.600 de metri patrati poate fi achizitionata cu 2,38 de milioane de euro. Imobilul a fost construit in anul 2006, pe structura parter si un etaj, si beneficiaza de 50-60 de locuri de parcare. Pretul de inchiriere se ridica la 20.000 de euro pe luna.

Foto: Blitz Imobiliare.

Piata 1 Mai, Cluj

Piata 1 Mai, ClujIn apropiere de Piata 1 Mai, o proprietate de 1.700 de metri patrati are un pret cerut de aproximativ 1,73 de milioane de euro. Imobilul a fost renovat integral in urma cu patru ani si este compartimentat ca open space pe fiecare nivel (parter si doua etaje). In curtea cladirii sunt disponibile 60 de locuri de parcare.

Sursa: Blitz Imobiliare.

Birouri Brasov

Birouri BrasovCea mai scumpa cladire de birouri din Brasov listata pe SpatiiComerciale.ro este situata in zona de sud-est a orasului. Este vorba despre o cladire de 4.200 de metri patrati care are un pret cerut de 5 milioane de euro. Imobilul este structurat pe cinci nivele (parter si patru etaje) si are un tarif de inchiriere de 9 euro pe metru patrat pe luna.

Foto:Brahouse

Zona 13 decembrie Brasov

Zona 13 decembrie BrasovIn zona 13 decembrie din Brasov, poate fi achizitionat un imobil de 6.000 mp cu destinatia spatii de birouri pentru 2,5 milioane de euro. Cladirea are un regim de inaltime S+P+3 si dispune de doua cai de acces, putand fi o solutie si pentru spatii de productie sau de depozitare.

Sursa: Coldwell Banker Alpin

Birouri Timisoara

Birouri TimisoaraIn Timisoara, zona Simion Barnutiu, un imobil office de 2.800 de metri patrati are un pret cerut de 1,8 milioane de euro. Cladirea a fost construita in anul 2004, este structurata pe demisol, parter si cinci etaje si dispune de opt locuri de parcare. In prezent, proprietatea functioneaza ca unitate de cazare.

In zona Complexul Studentesc, o vila cu destinatia office poate fi achizitionata cu 1,5 milioane de euro. Imobilul dispune de o suprafata utila de 1.200 de metri patrati si este structurat pe subsol, parter, etaj si mansarda.

Foto: birou Simion Barnutiu, agent Hitch&Mosher.

Sursa foto: Coldwell Banker Mosilor