Bucuresti

Bucuresti

O vila noua, finalizata in 2013, din cartierul Berceni ( zona Odei- foarte aproape de iesirea spre Giurgiu a Capitalei) este scoasa la vanzare pentru 52.000 euro, pret negociabil.

Locuinta are o suprafata utila de 100 mp si toate utilitatile, mai putin gazele, care sunt trase pana la poarta.

In oferta SudRezidential exista in prezent o vila, la promotie, scoasa la vanzare pentru sub 55.000 euro. Proprietatea situata pe Soseaua Oltenitei, in apropiere de metrou Dimitrie Leonida are 95 mp construiti. Oferta face parte dintr-un mic proiect rezidential.

In Militari, Dragomiresti, este scoasa la vanzare o vila cu 3 camere de 91 mp utili la 44.500 euro de Orfeas Imobiliare.

Sursa foto si informatii a doua oferta: sudrezidential.ro.

Sursa informatii prima oferta: Best Imobiliar Consulting, Imobiliare.ro.

Cluj Napoca

Cluj Napoca

In Cluj Napoca este scoasa la vanzare o casa cu o suprafata utila de 100 mp pentru 46.000 euro. Casa, amplasata in Floresti a fost construita in 2009.

O vila in Gilau de 90 mp este scoasa la vanzare pentru 42.000 euro, potrivit Re/Max Grup de Lux

Sursa foto si informatii oferta 1: Welt Imobiliare, Imobiliare.ro

Iasi

Iasi

In Iasi cele mai ieftine oferte coboara si mai jos. Astfel, cea mai ieftina vila costa 39.500 euro. Locuinta are o suprafata utila de 105 mp si este amplasata intr-o comuna aflata la 10 km de Iasi.

O casa in zona Lunca Cetatii din Iasi este scoasa la vanzare pentru 43.500 euro, iar constructia a fost finaliza in 2013. Locuinta are o suprafata de peste 100 mp utili.

Sursa informatii oferta 1: Fidelia Casa.

Sursa foto si informatii oferta 2: Imperia Imobiliare, Imobiliare.ro.

Pentru material s-au analizat ofertele de vanzare pentru vile construite dupa anul 2000, cu minimum 3 camere si finisaje interioare, din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara. Pentru analiza s-au utilizat portalul imobiliar Imobiliare.ro, dar si site-urile proprii ale unor companii imobiliare sau ale unor proiecte rezidentiale cu vile.