1 / 4

Specularea momentului in care iti poti permite o locuinta

Ionut Bordei, seful departamentului de rezidential al companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis | Eurisko, este de parere ca trebuie sa incepi prin a specula momentul in care intr-adevar iti poti permite sa-ti cumperi o casa si sa o cumperi.

“In ultimii ani, au fost multiple rasturnari de situatie in care oamenii nu au cumparat atunci au avut posibilitatea si mai tarziu nu au mai putut cumpara, chiar daca preturile au crescut sau au scazut. Astazi este un moment bun in care poti alege din multiple oferte ceea ce ti se potriveste mai bine si in zona dorita, daca dispui de capitalul necesar”, ne-a explicat Ionut Bordei (foto).

De aceeasi parere este si Dan Dimofte, Regional Manager al companiei imobiliara DTZ Echinox Iasi, care ii indeamna pe tinerii cu suficient capital sa cumpere in cursul acestui an, intrucat in piata rezidentiala, 2009 va fi anul ofertelor.

Ambele companii spun ca au si clienti tineri, atitudinea lor fiind una prundenta si, in acelasi timp, asteptand in continuare noi scaderi de preturi. „Unii cauta mai mult, altii sunt mai decisi. Difera in functie de bugetele pe care le au si de ceea ce cauta. Totusi, multi inteleg gresit criza si cauta lucruri care ori nu exista, ori nu si le pot permite”, subliniaza Ionut Bordei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri