Adrese private

Adrese privateNu posta adrese de mail private, adrese complete sau numere de telefon fara permisiunea indivizilor asociati cu aceste informatii. A posta numere de carti de credit pot duce de asemenea la anularea/suspendarea contului de Twitter.

Amenintari directe

Amenintari directeNu ai voie sa postezi amenintari specifice, directe, asupra altora. De asemenea sunt ilegale anunturile privind droguri, pornografie sau incalcari ale drepturilor de autor.

Sistem anti spam

Sistem anti spamTwitter are de asemenea reguli atunci cand un membru urmareste peste 2.000 de conturi. La acel punct, va trebui sa mai atragi followeri inainte sa poti urmari tu insuti pe altii. Acesta este un mod de combatere a spam-ului.

Discursuri agresive

Discursuri agresiveSpre deosebire de alte medii sociale precum Facebook si Tumblr, termenii si conditiile Twitter nu acopera “discursurile agresive” (hate speech – in original). Conform unui raport din iunie al Financial Times insa, Twitter incearca sa limiteze comentariile agresive, pastrand insa totodata libertatea de exprimare.