Black Friday in Turism

Black Friday in TurismDupa ce a inregistrat un succes neasteptat anul trecut, operatorii din turism au decis sa ofere reduceri si de 40% la pachetele pentru concedii.

Turoperatorul Mareea este unul dintre companiile care se aliniaza in acest fel ofertelor de reduceri cu ocazia “Black Friday” si urmeaza sa lanseze o campanie reduceri de pana la 40%.

Practic, campania "Black Friday Mareea" ofera reduceri la toate destinatiile sezonului estival 2013, indiferent de lunile in care turistii isi aleg sejururile dorite. Totodata, reducerile sunt valabile si pentru oferte in orice perioada in statiunile montane din tara, dar si pentru destinatii din strainatate. (mai multe detalii aici)

Black Friday in imobiliare

Black Friday in imobiliare“Inchiriaza pe 23 noiembrie un sediu de birouri si stai 3 luni gratis + ai parcarea gratuita”. Asa suna una din ofertele cu care ESOP Consulting, unul dintre principalii consultanti de pe piata imobiliara, incearca sa isi atraga potentiali noi clienti cu ocazia “Black Friday”.

De promotie beneficiaza doar clientii care semneaza un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) vineri, 23 noiembrie 2012 si un contract de inchiriere in cel mult 10 zile de la semnarea acestuia.
In campanie sunt inscrise doua cladiri de birouri bine pozitionate in Bucuresti, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting.

Cladirile sunt noi, au facilitati de clasa A, iar spatiile lor sunt flexibile, pentru toate tipurile de clienti, avand disponibile la inchiriere suprafete cuprinse intre 105 mp si 5.131 mp.

Black Friday in telecom

Black Friday in telecomOrange lanseaza “black week”

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat campania "black week", prin intermediul careia in perioada 19-25 noiembrie clientii pot cumpara din magazinul online al companiei produse reduse si cu pana la 90%.

Practic, vizitatorii paginii web isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent.

De asemenea, in ofera sunt si accesorii si gadgeturi precum casti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc. (mai multe detalii aici)

iNES Group aduce in premiera oferte de Black Friday

iNES Group se alatura pentru prima oara campaniei de promotii Black Friday, pe 23 noiembrie 2012, cu pachetul iNES Triple Play. Cei care achizitioneaza in aceasta zi pachetul standard iNES Triple Play pot conecta un numar nelimitat de televizoare, fara taxe suplimentare.

„Am decis sa intram in campania Black Friday pentru a satisface nevoia consumatorilor de a profita de oportunitati . Cu oferta noastra iNES Triple Play ei pot urmari programele preferate pe oricate televizoare, la acelasi pret” a declarat Ioan Irina, Directorul de vanzari iNES Group.

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 185), inclusiv 22 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, viteza internet de pana la 100 Mbps si 2 linii telefonice cu minute incluse sunt principalele beneficii ale pachetului.

Black Friday la magazine de haine si accesorii

Black Friday la magazine de haine si accesoriiUna dintre cele mai mari reduceri la haine este anuntata pe TinaR.ro unde reducerile se pot ridica si pana la 85%. In oferta magazinului online intra rochii, fuste, camasi, pulovere, pantaloni dar si paltoane, jachete ori sacouri. Totodata, se pot gasi si accesorii precum esarfe, curele sau posete, dar si incaltaminte la reducere.

In campania Black Friday din acest an, FashionFun.ro anunta ca va oferi reduceri cuprinse intre 40 si 80%.

Si portalul fashionup.ro ofera reduceri de pana la 90% la mai multe produse dinsponibile site pe 23 noiembrie.

WatchShop.ro, magazin online de ceasuri, intra si el “in hora Black Friday”. La promotia de pe 23 noiembrie vor participa aproximativ 110-120 de produse, multe dintre ele apartinand unor branduri premium. Discount-urile vor fi intre 40-70%, media fiind de circa 50%.

Black Friday in retailul online

Black Friday in retailul onlineEvoMag.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri online de pe piata locala, pune la bataie peste 100 de produse la reducere cu ocazia Black Friday. Dintre acestea nu lipsesc laptopurile, tabletele dar si, in premiera pentru magazin, electrocasnicele. Media reducerilor va fi de 40-50%, cea mai mare reducere urmand a se ridica la 70%.

Retailerul foto F64.ro, cel mai mare din Romania, a pregatit reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate categoriile de produse. Reducerile se vor aplica inclusiv la aparate foto compacte, mirorless dar si DSLR.Compania se asteapta la dublarea vanzarilor fata de o vinere obisnuita. Media reducerilor va fi de circa 30%.

Retailerul online de carte Elefant.ro pregateste ziua de Black Friday cu reduceri la peste 50.000 de produse, majoritatea carti.

Black Friday in retailul traditional

Black Friday in retailul traditionalIn retailul traditional, cei trei mari jucatori de pe piata locala de electroIT (Altex, Flanco si Domo) au anuntat reduceri mari in data de 23 noiembrie.

Altex pregateste oferte la sute de produse cu reduceri si de 70%, iar reprezentantii companiei mizeaza pe vanzari de 5 milioane de euro, o evolutie de peste 10% comparativ cu anul trecut, datorita ofertelor atractive pregatite pentru consumatori, cat si disponibilitatii stocurilor.

In perioada 19-23 noiembrie, Domo face reduceri masive la toate produsele sale, atat in magazinele din toata tara, cat si pe domo.ro. Ofertele Domo vor culmina vineri, 23 noiembrie, de Black Friday cand retailerul promite reduceri “masive” de preturi.

In perioada 17-26 noiembrie, Carrefour Romania lanseaza perioada “Black Friday” pentru toata gama de televizoare. In decursul celor 10 zile, raionul de televizoare va beneficia de reduceri de pana la 50% pe toata durata promotiei. Reducerile sunt incluse in preturile afisate la raft si nu sunt valabile pentru produsele incluse in alte promotii.

Black Friday la concerte

Black Friday la concerteReprezentantii retelei de ticketing Biletoo si ai site-ului BLT.ro, in colaborare cu organizatorii de evenimente din Romania au decis sa ofere iubitorilor de concerte reduceri cuprinse intre 20% si 75%, vineri, in contextul "Black Friday".

Astfel, vineri, intre orele 00.00 - 23.59, cei interesati pot achizitiona online, de pe www.Biletoo.ro si www.BLT.ro, bilete la peste 50 de concerte, spectacole si piese de teatru. Intre orele 9.00 - 22.00 (in functie de programul magazinelor din reteaua Biletoo) pot fi achizitionate bilete cu reduceri record si din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, magazinele Flanco, librariile Adevarul, Palatului Copiilor, Libraria Mihai Eminescu si altele.

Intrucat la unele evenimente numarul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, cei interesati trebuie sa intre online incepand cu ora 00.00 pe unul din cele doua site-uri si sa verifice reducerea la evenimentul dorit.

Citeste mai multe in textul: "Black Friday" la concerte. Reducerile ajung pana la 75%