1 / 9

Comanescu: mai multa nisare

Wall-Street.ro a discutat cu cativa blogeri/antreprenori romani pentru a afla ce bloguri nu trebuie sa iti lipseasca din feed anul acesta dar si ce ar trebui sa se schimbe la blogosfera din Romania.

Alaturi de parerile specialistilor, redactorii Wall-Street.ro recomanda, la randul lor, cateva bloguri nisate – preponderent de business, pe care merita sa le cititi.

Lista ramane, in mod evident, deschisa. Va invitam sa adaugati blogurile dumneavoastra preferata la sectiunea de comentarii sau pe pagina de Facebook a Wall-Street.ro.

Iulian Comanescu

Iulian Comanescu (Comanescu.ro) recomanda doua bloguri romanesti si unul strain.

1. Allthingsd.com: una din cele mai tari surse referitoare la online, plus o poveste neverosimila si foarte interesanta cu privire la felul cum veteranul Walt Mossberg a ajuns, din ziarist de externe, megablogger de tehnologie, la o varsta la care altii se apuca de cultivat rosii la tara
2. Dreams through the lens, alias Ioanamoldovan.com. E vorba de fata care a facut acum un an cea mai buna fotografie din Piata Universitatii, cea cu copilul si inima.
3. Depozit, alias Caia.ro.

In ceea ce priveste modificarile pe care le-ar aduce blogosferei din Romania, Iulian Comanescu subliniaza anumite aspecte care, poate, s-ar potrivi si presei.

“Mi-ar placea sa vad bloguri bine nisate, informative, cu judecati de valoare experte si pertinente pe un anumit domeniu. Asta s-a si intamplat in blogosfera anglo-saxona, atunci cand anumite branduri au fost asezate pe un segment unde existau bani si perspective, de la Techcrunch, la Huffington Post si Sartorialist.com. Sigur ca astfel de bloguri au devenit la un moment dat site-uri si, in plus, o astfel de transformare este greu de conceput in Romania, unde nici macar site-urile generaliste, sau care se adreseaza unor segmente mai largi, nu stau pe roze. E si motivul pentru care eu unul nu bag foarte multi carbuni in Comanescu.ro, functioneaza foarte bine ca tool de brand personal - nu l-am vazut niciodata in chip de centru de profit, nu am scris posturi cu plata, si ma gandesc ca bine am facut”, incheie el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri